Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores aconsegueix el testament i descobreix que fer-se amb la casa no serà fàcil

Rocío s'acaba d'assabentar de tot

Rocío Flores, per fi, s'ha assabentat de tots els detalls sobre l'herència d'Ortega Cano. I és que tot apunta que fer-se amb la casa familiar serà una tasca impossible. Les alarmes sobre el patrimoni del torero van saltar en el moment en que va prendre la decisió de posar el primer habitatge a nom de Gloria Camila.

«L'última decisió d'Ortega Cano és posar la casa conjugal a nom de Gloria Camila», va començar explicant Carmen Borrego a Sálvame. «Ana María insisteix molt en això perquè ella és conscient que aquesta no serà mai casa seva ni la del seu fill. Estic convençuda que se n'assabenta per la família».

Gloria Camila a la gala de 'Supervivientes'
Gloria Camila pot ser l'hereva de la casa conjugal del seu pare | GTRES

«Es va espantar en l'assabentar-se que la casa passarà a nom de Gloria Camila. Creu que hi ha una campanya darrere d'ella[…]Està inquieta per quan arribi el moment en què s'anunciï la separació. Crec que no està mirant per ella».

Després d'això, els mitjans de comunicació del nostre país es van posar a investigar quina és la veritable situació financera del torero. Durant l'emissió de Sálvame del 26 de juliol, Gema López va deixar caure que «Ortega Cano podria estar travessant mals moments econòmics» i que aquest podria ser el motiu de la seva decisió.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
La situació econòmica d'Ortega Cano és un misteri per la seva família | TELECINCO

Però, per sorpresa de Rocío Flores, la cosa sembla que està millor del que semblava. «Jo no conec aquesta informació, però el que sí que puc dir és que Ortega Cano rep cada mes uns 18.000 euros dels tres locals que té llogats a San Sebastián de los Reyes», va assegurar un reporter del programa.

«Dels lloguers rep uns 18.000 euros i té una pensió d'uns 2.000 euros. Amb això, rep uns 20.000 euros al mes. A més, està apoderant un torero, que això comporta unes despeses i una inversió, per la qual cosa tampoc tindria aquests problemes econòmics. Jo ho descartava».

Ara, acaba de sortir a la llum la veritat sobre l'herència d'Ortega Cano i tot apunta que Rocío Flores i la resta de la família no ho tindran gens fàcil.

Rocío Flores s'assabenta de tot

Rocío Flores s'acaba d'assabentar de tot el patrimoni que Ortega Cano té al seu poder. I és que, malgrat tot el que s'ha dit aquests últims dies, sembla que la seva situació financera és irregular.

Segons les dades registrades a què la revista Lecturas ha tingut accés, el torero té al seu nom el xalet familiar situat a la urbanització Fuente del Fresno, a San Sebastián de los Reyes, a Madrid.

Tot i que durant tot aquest temps s'ha parlat que el marit d'Ana María Aldón ha posat aquest habitatge al nom de la cosina de Rocío Flores, la veritat és que aquesta informació és totalment incorrecta.

Rocío Flores
Rocío Flores amb l'interès posat al testament de José Ortega Cano | MEDIASET

Tal com ha pogut confirmar aquesta revista, el mestre encara continua figurant com a únic titular a les escriptures de l'immoble, que compta amb 690 m2 construïts sobre una finca de més de 1.890 m2.

Però han volgut fer un pas més i han pogut saber que no és or tot el que llueix. I és que, sobre la joia de la corona del patrimoni immobiliari de l'aviàstre de Rocío Flores, pesa un embargament de 50.383 euros.

A més d'aquest espectacular xalet, Ortega Cano té en propietat diversos béns immobles i patrimonials, entre els quals hi ha el conegut àtic de Costa Ballena, situat davant del mar.