Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Terelu Campos.

Terelu Campos fa el que ningú creia per la seva filla: es queda sense feina

Terelu, angoixada després de veure la seva filla Alejandra quedar-se a l'atur

Terelu Campos ha passat uns dies realment complicats després que veiés com el programa on col·laborava des de fa anys abaixava les persianes de manera definitiva.

Terelu Campos no podia fer res davant el final de cinc llargs anys a Viva la vida. Sabia que el seu futur i el de part de la seva família canviaria de manera notable. Sempre que un programa tanca són molts els treballadors, ja siguin redactors, col·laboradors o equip tècnic, que es queden sense feina.

Especialment a la presentadora se l'ha vist preocupada els darrers dies per tots els companys que veuen incert el seu futur laboral. I més en aquests temps en què treballar a la televisió de forma continuada no és gens fàcil.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Alejandra Rubio i Terelu Campos, col·laboradores de Viva la Vida, al carrer | GTRES

Terelu Campos fa saltar totes les alarmes després del tancament definitiu

Tot i que Terelu ha deixat de treballar a Viva la vida, la filla de María Teresa Campos és conscient de la sort que té. Té una altra feina des de fa uns mesos, ni més ni menys que la de presentadora de Sálvame .

Els directors de La Fábrica de la Tele li van donar tota la confiança perquè, al principi, presentés Sálvame Limón després de diversos anys allunyada del programa. I, des de fa poc, és una de les presentadores suplents del programa amb María Patiño i Adela González.

Això sí, sap de sobres que, quan Jorge Javier Vázquez torni de vacances, el lloc de presentadora penjarà d'un fil i s'haurà de buscar el pa en un altre lloc. Però el que més l'inquieta en aquests moments és què passarà amb la seva filla, Alejandra Rubio.

La presentadora, més preocupada que mai per la seva filla després de quedar-se a l'atur

La influencer i neta de María Teresa Campos estava molt il·lusionada des que es va embarcar en aquesta aventura televisiva al programa que presentava fins fa poc Emma García.

Va treballar per primera vegada com a presentadora de televisió i ja estava molt consolidada com a col·laboradora. Així, va fer front a tots els assumptes espinosos de la seva família i opinava sense embuts sobre els temes més candents del món del cor.

Primer pla Alejandra Rubio
Alejandra Rubio es queda a l'atur | GTRES

La veritat és que ara el futur d'Alejandra Rubio és incert. Terelu Campos ha expressat la seva preocupació al bloc que escriu cada setmana a la seva revista de capçalera, Lecturas .

«Aquest estiu ha arribat amb una novetat per a mi. Se'm fa estrany no treballar el cap de setmana després de gairebé tres estius fent-ho a Viva la vida. Tot comença i tot acaba, però només espero que ens puguem retrobar aviat i, fins i tot, diria que molt aviat», comença el seu post Terelu.

«Era l'única feina fixa que tenia»

«Ho vaig dir a Emma García en directe: el millor que m'ha passat en aquest programa ha estat conèixer-la. Encara que creieu que entre nosaltres ens coneixíem, no sempre ha estat així. Podem veure'ns en un passadís o coincidir a la sala de maquillatge, però això no et fa conèixer les persones», continuava amb la reflexió.

Per acabar, Campos confessa que «he treballat molt a gust amb Emma, amb tot l'equip del programa, amb Cuarzo. I ja no us dic amb el meu Raúl Prieto, que és algú molt especial a la meva vida», sosté.

Primer pla de Terelu Campos
Terelu Campos tem pel futur incert dels seus companys i de la seva filla | GTRES

«Els programes tenen els seus cicles, però, rere els programes, hi ha moltes famílies que viuen d'ells. Em preocupa la situació laboral de tots els meus companys que tenen les seves pròpies famílies», expressava.

Terelu Campos manda un desgarrador mensaje sobre el cáncer tras hablar con su médico

«I entre aquests companys incloc la meva filla, ja que era l'única feina fixa que tenia. Així, —conclou el seu post la mare d'Alejandra,— que està intranquil·la per saber quin serà el futur de la influencer.»