Ivonne Reyes

Ivonne Reyes confirma que la notícia de l'embaràs és certa i el perill li és igual

Ivonne Reyes ha posat en mans dels seus advocats el que està passant

Ivonne Reyes és tema d'actualitat perquè la justícia li ha donat la raó i Pepe Navarro ha tornat a quedar en una situació delicada. El presentador continua insistint que el fill de la veneçolana no és seu, però les dades no en deixen cap dubte. Les versions de l'exparella no són tan diferents com sembla, cosa que demostra que hi ha molta veritat a la història.

Ivonne Reyes ha demostrat que no té por i ho ha posat tot en mans dels seus advocats. Els experts dictaminen que Pepe Navarro és pare d'Alejandro, almenys, pel que fa al terreny legal. El presentador no hi està d'acord i ha demanat fer tres proves de paternitat per demostrar que no té res a veure amb el jove.

Primer pla d'Ivonne Reyes molt somrient durant un acte
Ivonne es manté ferma en la seva declaració | EP

Ivonne era col·laboradora del programa Ya son las ocho i, en una de les seves intervencions, va reconèixer que part del testimoni del seu ex-xicot és cert. Pepe Navarro va participar a Mi casa es la tuya i va assegurar que li va proposar a Reyes fer un programa mentre estava en estat. La model confirma que és cert: el presentador va voler donar-li feina després de descobrir que estava esperant un nadó.

Ivonne defensa que el comportament del líder d'Esta noche cruzamos el Mississippi és inconstant, suposadament ella va tenir pudor. «Vaig passar por per les seves reaccions, per la manera com em parlava i el to. Però al principi tot bé, fins i tot em va arribar a oferir un programa», va explicar a Ya son las ocho .

Reyes va remarcar: el presentador mai no va traspassar certs límits, ella va tenir por per la situació, no pel fet. «Vull deixar clar que mai no m'ha posat la mà a sobre, però hi ha moltes maneres de sentir por», va aclarir. Navarro té una justificació lògica per explicar el canvi de comportament: diu que es va sentir enganyat.

Ivonne Reyes assumeix que la batalla no s'ha acabat

Ivonne insisteix que mai no ha mentit, de fet, la justícia li ha donat la raó en tot el que és important. Pepe Navarro també ha parlat del tema perquè assegura que la seva versió és l'única vàlida. Per aquesta raó va treure a la llum el tema de l'embaràs. «Com que em portava bé amb Antena 3, li volíem vendre la idea de Diario de una embarazada», va revelar a Mi casa es la tuya.

Primer pla de Pepe Navarro.
Ivonne Reyes es desentén d'Alejandro | GTRES

Reyes ha continuat lluitant per la seva veritat, tot i que ha assegurat que de vegades s'ha sentit pressionada. Fa uns mesos, va denunciar que l'estaven perseguint, se sentia amenaçada i havia començat a veure comportaments estranys. Suposadament li trucaven a altes hores de la matinada i un cotxe la seguia quan abandonava els platós de Telecinco.

La veneçolana ha deixat clar que el perill no li importa, l'únic que vol és que el públic conegui la veritat. Mentrestant, el pare legal d'Alejandro està treballant amb els advocats per veure com pot resoldre el problema. La guerra encara no s'ha acabat, queden moltes batalles i ha d'estar preparat.

Ivonne Reyes coneix la decisió del seu fill

Ivonne està tranquil·la perquè allò que veritablement li importa està en ordre: Alejandro és feliç i no necessita res de ningú. El jove ha treballat com a model i com a actor, però ara ha fet un gir a la seva carrera com a emprenedor. Ha llançat la seva pròpia firma de roba i els experts asseguren que la col·lecció que ha tret serà un èxit.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Ivonne Reyes orgullosa del seu fill Alejandro | GTRES

Reyes sap que el seu fill ha superat Pepe; en un primer moment el va voler conèixer, però després va canviar de plans. Es va adonar que el presentador només estava interessat a demostrar que no els unia res biològic. Alejandro ha tingut un comportament exquisit perquè no li ha demanat res, de fet, va renunciar a la pensió que li correspon.