Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient

Ortega Cano revela als seus fills què passarà amb l'herència

Ortega Cano disposa de diverses propietats

Ortega Cano sap que totes les mirades estan posades sobre ell. Les darreres setmanes s'ha especulat molt amb la possibilitat que se separés de la seva dona. Alguns mitjans fins i tot ja donen per feta aquesta ruptura, encara que els protagonistes ho neguen.

Fa un parell de setmanes, el torero es veia embolicat en una discussió amb Ana María Aldón i Gloria Camila . Sobre la taula s'havien posat diversos temes d'interès com ara la possible herència o el canvi de titularitat al domicili familiar.

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Ana María i Gloria Camila enfrontades per l'herència | Europa Press

Ara que es parla més que mai del divorci d'Ortega Cano i la dissenyadora, Lecturas s'ha encarregat d'investigar el patrimoni del torero. Hi ha moltes propietats a repartir en cas que el matrimoni decidís separar-se.

Això hauria desencadenat l'enfrontament entre la filla i Ana María. Ningú vol sortir perjudicada a la distribució dels béns.

Segons la informació recollida per aquesta publicació, el vidu de Jurado tindria al seu nom el xalet familiar a San Sebastián de los Reyes, als afores de Madrid. Seria l'immoble de més valor i que hauria portat les dues dones a enfrontar-se.

Sobre aquesta casa pesa un embargament de 50.383 euros. Compta amb un habitatge de 690 metres quadrats construït sobre una parcel·la que en fa gairebé 1900. Així ho recullen les dades del registre.

Les darreres setmanes s'havia dit que el torero havia modificat les escriptures d'aquesta propietat per posar Gloria Camila com a titular. Tot i això, la revista assegura que aquesta informació és errònia, ja que encara segueix apareixent ell com a únic propietari.

José Ortega Cano amb el seu fill petit
El fill petit de José Ortega Cano, el que pot sortir menys beneficiat del canvi de testament | Europa Press

L'esposa d'Ortega Cano tem que ell pugui realitzar algun moviment estrany que afecti el fill que tenen en comú. Hi ha la sospita que es podria estar plantejant la possibilitat de canviar el testament i fer hereva universal a Gloria Camila. Això suposaria que el nen en sortiria molt mal parat.

A la dissenyadora preocupa molt el futur del petit de 9 anys. Vol que disposi dels mateixos avantatges que la resta dels germans.

A més d'aquesta casa a San Sebastián de los Reyes, el torero compta amb altres béns immobles. Entre ells hi ha l'àtic a Costa Ballena, entre les localitats de Rota i Chipiona. És una casa molt coneguda perquè és el lloc que serveix de refugi a la parella.

A tot això caldria sumar-hi les participacions del torero en diferents societats. Compta amb diverses empreses, algunes de les quals no estarien travessant pel seu millor moment financer.

Ortega Cano, fart de les especulacions

Ortega Cano va haver d'intervenir fa uns dies a Sálvame perquè en deixessin de parlar. Volia desmentir, a més, les declaracions de Kiko Hernández, on donava per feta la separació del torero i la dissenyadora.

Fa unes hores, Kike Calleja aportava més informació sobre aquest tema. «Ana María li ha dit a una amiga que se n'ha anat a Madrid perquè té feina per fer. Ha explicat que el seu matrimoni està completament trencat, que no hi ha solució i que no aguanta més», va apuntar el reporter.

Primer pla del destre José Ortega Cano sortint de l'hospital
Ortega Cano, desesperat amb la crisi familiar | GTRES

▶️ Concha Velasco vuelve a un escenario y acaba llorando al hablar de la residencia y sus hijos

Aquest va ser el motiu pel qual va marxar del «domicili que té el torero a Costa Ballena». Són dies de molta tensió per al vidu de la Jurado. «Està molt trist, molt desesperat amb la situació que està vivint», explicava Rafa Mora.

Ortega Cano s'ha vist desbordat per la repercussió mediàtica que ha tingut la relació. Està fent tot el possible per solucionar les diferències amb Ana María, però és possible que sigui massa tard.

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí), Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)