Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón, enxampada parlant del seu divorci i de la feina que la farà rica

S'han descobert les veritables intencions d'Ana María respecte al seu matrimoni

Per descomptat, l'escàndol sobre la relació d'Ana María Aldón i Ortega Cano segueix el seu curs. I és que, a mesura que transcorren els dies, cada cop van sorgint nous rumors al voltant del matrimoni.

En primer lloc, la famosa entrevista de la dissenyadora a Déjate querer, va provocar que la premsa posés més el focus d'atenció en ells dos. Després d'uns dies de completa expectació, per fi, l'exsupervivent s'asseia a parlar al programa on col·laborava, Viva la vida.

D'entrada, tothom esperava que aclarís una mica l'hermetisme que hi havia al voltant de la parella, però lluny d'això, les seves polèmiques declaracions van aconseguir tot el contrari. Així mateix, la dona d'Ortega Cano sembrava el dubte de si realment seguia unida al pare de Gloria Camila.

Lluny d'acabar amb el conflicte, setmanes després, Gema Aldón, la seva filla, apareixia per segona vegada a Sálvame Deluxe, on va confessar la nul·la relació que manté amb Gloria Camila, la seva germanastra. De manera que, a l'aire, sembraven tota mena de dubtes respecte al matrimoni.

S'han separat o continuen amb la relació? Quines són les veritables intencions d'Ana María?, eren les preguntes més repetides pels mitjans. I, malgrat que encara no es coneix la veritat absoluta, sí que és cert que respecte a la segona pregunta, es pot afirmar que, finalment, se'n coneix la resposta.

Ana María Aldón
Han enxampat els plans que té la mare de Gema Aldón | TELECINCO

Ana María Aldón veu que han descobert els seus propers plans

La incertesa que ha generat tot l'entorn d'Ana María Aldón i Ortega Cano ha estat abismal. Tot i que molts familiars del clan han parlat públicament, no han volgut posar fi als constants rumors que apunten que el matrimoni està completament trencat.

Tot i això, mentre esperen que un altre membre de la família s'animi també a explicar quina és la situació, els mitjans segueixen treballant sense descans per descobrir la veritat.

De fet tot indica que, per fi, un conegut reporter ha destapat les intencions reals d'Ana María Aldón. Així és, Kike Calleja, que era a Costa Ballena, ho va explicar en directe per a Sálvame ahir, 3 d'agost.

«Ana María Aldón li ha dit a una amiga d'Ortega i d'ella, que se n'ha anat a Madrid per a una cosa de feina. Probablement veurem d'aquí a una mica una exclusiva en una revista, en què ha explicat que el seu matrimoni està totalment trencat i que no hi ha solució. Ja no aguanta més i, per això, se'n va», revelava el reporter.

«També li ha dit que a la seva filla Gema li queden moltes més coses per donar a la televisió perquè es vol pagar un màster a Madrid. És qüestió de dies o setmanes que Ana María surti a la portada i confirmi la notícia», afegia.

La veritat és que aquesta notícia no va sorprendre gens ni a Kiko Hernández ni a Terelu Campos perquè el tertulià ja ho va explicar en directe en el seu moment. «Les nostres mentides s'acaben convertint en veritats», deia la presentadora.

«Un familiar d'Ortega Cano em va dir: 'Kiko, fa un mes sabem que aquesta parella està separada, ho va comunicar directament Ortega Cano a la família'», va explicar contundent Kiko Hernández.

A més, per confirmar encara més que la informació era verídica, Rafa Mora va explicar el que l'entorn del torero li havia comentat. El tertulià va expressar que «el mestre en un moment trenca a plorar com si fos un nen» després de saber que la dissenyadora volia divorciar-se. «Es troba molt trist, molt desesperat amb la situació que està vivint», deia.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Sálvame ha aconseguit descobrir la veritat sobre el matrimoni | Mediaset

Les Campos, decebudes amb la dissenyadora

D'altra banda, Terelu Campos va confessar que se sentia decebuda amb la gaditana. «Jo he donat la cara per ella. Vaig veure reaccions destructives cap a la seva persona que van fer posar-me més al seu costat, i fins i tot m'he preocupat per l'actitud d'Ortega Cano perquè li tinc afecte», revelava molt dolguda.

Tot seguit, explicava que la mare de Gema Aldón li havia «tornat boja». «Si no hi ha crisi, per l'amor de Déu, us ho demano, de veritat. Per què no surten vostès fent una passejada i callen la punyetera boca a tots?», es preguntava.

«Cada vegada que he fet un pas i m'he trencat la boca, ella s'ha allunyat», deia indignada mirant la càmera.

De manera que tot sembla indicar que Ana María Aldón s'ha quedat sense aliats en aquesta guerra mediàtica que té amb la família del seu encara marit. Així mateix, com afirma Sálvame, serà qüestió de dies o setmanes que la dissenyadora surti a donar una exclusiva a la seva fidel revista Lecturas.