Carmen Borrego

Carmen Borrego sap que no respon a les seves trucades: el matrimoni està trencat

Carmen Borrego ha deixat de dissimular i ha mostrat la seva opinió

Carmen Borrego s'ha convertit en una de les cares més influents de Sálvame, raó per la qual la seva presència té tant de pes a plató. A més, va ser una de les primeres col·laboradores a parlar clar de la crisi matrimonial d'Ana María Aldón i el torero. En concret, revelava que la dissenyadora no se sentia ben respectada dins del domicili familiar perquè tots manaven més que ella.

Carmen Borrego va situar l'andalusa al punt de mira, però ho va fer sense mala intenció, simplement volia ajudar-la. En el passat van ser amigues perquè van treballar juntes a Viva la Vida, per això Borrego ha informat amb tanta prudència. S'hi ha posat en contacte, però no aconsegueix que respongui a les seves trucades i acaba de comprendre'n el motiu.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Carmen Borrego pensa que l'amor s'ha acabat | CatalunyaDiari

Carmen, gràcies a una informació que Kike Calleja ha donat a Sálvame, ha comprès que el matrimoni està completament trencat. Davant d'això, Ana María suposadament està preparant una exclusiva, almenys això és el que explica aquest reporter. Així doncs, no pot parlar amb cap tertulià perquè la seva entrevista perdria valor i ara necessita els diners més que mai.

Carmen té molt bones dades i té la mateixa informació que els pesos pesants de la cadena, com ara Kiko Matamoros. Tots dos creuen que Aldón ha aconseguit el testament d'Ortega Cano i s'ha adonat del que passarà en un futur. Això és que la gran beneficiada és Gloria Camila i ella quedaria en segon lloc, per això vol tenir el seu propi patrimoni.

Per part seva, Borrego està molesta perquè li ha posat missatges a la seva antiga amiga i ella no li ha respost, sembla que no confia en la seva discreció. Entén que la situació és crítica i que vol protegir la suposada exclusiva, però no considera just el tracte que està rebent. No entén la indiferència d'Ana María, ja que en el passat formaven un binomi inseparable.

Carmen Borrego confessa que està decebuda

Carmen cada cop té més clar que els rumors són certs: la dissenyadora està a punt de ser una dona soltera. Segons expliquen a Telecinco, vol anunciar-ho als quatre vents a canvi de diners, però aquesta dada no està confirmada per la protagonista. Tanmateix, Kike Calleja assegura que la família està al corrent del qual ha passat perquè la ruptura no té remei.

Carmen Borrego
Carmen Borrego va ser la primera que va donar l'exclusiva | GTRES

Borrego ha explicat que li va enviar un missatge a Ana María abans que Gema Aldón s'assegués al Viernes Deluxe. Li va prometre que ajudaria la noia i li va dedicar unes paraules molt emotives, però no va obtenir cap resposta. «Sé que ho estava passant malament i li vaig enviar un missatge afectuós, però ni gràcies, vinga i que et vagin donant», comentava la col·laboradora molesta.

La germana de Terelu Campos no ha amagat el seu malestar: no entén per què la seva antiga companya li fa el buit. Hi ha qui diu que Aldón està molesta perquè va ser ella qui va revelar que no se sentia còmoda a la casa del torero. No obstant això, Borrego va demanar permís abans de treure aquesta dada a la llum, ja que sabia que era força compromesa.

Carmen Borrego vol protegir els menors

D'altra banda, Carmen ha passat per una situació similar i sap que els divorcis són complicats, per això vol protegir els petits de la casa. La seva intenció és que el fill menor d'Ortega Cano pateixi el mínim possible, però ningú li està agraint el seu esforç. Davant d'això, Terelu Campos s'ha solidaritzat amb la seva germana i ha deixat clar que la situació és injusta.

Borrego, gràcies a la reacció d'Ana María, ha confirmat que la relació matrimonial està trencada. Ha intentat ajudar i no l'han deixat, així que l'única cosa que li queda és continuar fent la feina. Així les coses, només ha d'informar objectivament, sense tenir en compte que en el passat va ser íntima amiga de la protagonista de la notícia.