Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier amb la boca lleugerament oberta

'Supervivientes' destapa la malaltia que ho canvia tot després de la final

Telecinco, en xoc per la notícia

Supervivientes ha acabat la seva última edició fa uns dies, després de mesos de crítiques, conflictes i acusacions de «tongo». Ha finalitzat proclamant Alejandro Nieto com a vencedor de la temporada. Un jove gadità del qual el reality ha permès el seu drama personal vegi la llum.

En concret, el concurs ha fet que el protagonisme que ell ha tingut reveli públicament la seva dura vida. Més exactament la patologia que l'ha ha marcat per sempre.

Tragèdia a Supervivientes

El programa de supervivència de Telecinco ha donat rellevància en aquesta edició a Anabel, a Yulen, a Nacho i també a Alejandro. Aquest últim, malgrat les crítiques pel seu comportament, ha aconseguit emportar-se el xec dels 200.000€ a la gran final. Degut a això, s'ha generat una gran curiositat al voltant de la seva figura.

Tant és així que ha sortit a la llum el drama que ha viscut i que l'ha fet esforçar-se al màxim al concurs. Ens referim a la dura situació que va patir el seu fill: va ser diagnosticat amb un càncer al cap de poc temps de néixer.

Els espectadors del reality han pogut saber que al petit de Nieto se li va detectar aquesta patologia quan només tenia quatre mesos i això va ser una galleda d'aigua freda per a tot el seu entorn. És per això que el concursant va manifestar fa temps al Deluxe : «No em creia el que estava passant».

«Va ser casualitat que li detectessin. Se'm va acabar la vida. No sabia ni què era la quimioteràpia».

Primer pla d'Alejandro Nieto
Alejandro Nieto explica la tragèdia per la qual va haver d'abandonar Gran Hermano 4 | TELECINCO

Així mateix, no va dubtar a confessar: «Moltes vegades he demanat a Déu que em canviï pel meu fill, que el deixi ja, que tot el dolent m'ho doni a mi».

Nacho Palau llama a Miguel Bosé tras Supervivientes y alucina con la respuesta del cantante

D'aquesta manera, va relatar el patiment que ha passat veient el seu fill en moments durs. Va arribar al punt en què, en una d'aquestes ocasions, Nieto va abandonar GH VIP 4  per fer-li costat mentre se sotmetia a una important prova mèdica.

Aquestes són les dades que s'han revelat del drama del guanyador de Supervivientes, i sobre les quals ara n'ha parlat. Ho ha fet en una entrevista que ha concedit a la revista Lecturas . Ha deixat clar que el seu fill ja ha superat la seva malaltia: «Només li queden les revisions».

«Moltes vegades he pensat que tant de bo m'ho haguessin trobat a mi i no a ell, però això és impossible. I quan es va curar, vaig sentir una alegria immensa. És el millor que pot passar a una persona».

Supervivientes revela els seus plans

El format de Telecinco ha donat a conèixer als seus espectadors que el triomfador ja té plans sobre la taula. El primer no és cap altre que viatjar fins a Cadis per veure el seu fill. I és que «ell és la meva prioritat ara mateix».

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
El públic sap que Alejandro Nieto utilitzarà gran part del premi de 'Supervivientes' per donar una vida millor al seu fill | Mediaset

«Vull gaudir-lo i descansar amb ell. Un nen creix moltíssim en tres mesos i segur que li hna crescut els cabells, la cara. Tinc moltes ganes de veure'l ja».

És més, ha volgut deixar clar que els diners que ha guanyat, a més de per posar en marxa certs projectes, són per al petit. Ha manifestat que els utilitzarà per «donar-li una vida millor».