Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i la seva àvia Carmen Bazán

Carmen Bazán deixa clar el que pensa de la seva neta Andreíta amb un simple gest

Carmen Bazán ha sorprès amb la seva actitud

Carmen Bazán fa mesos que està allunyada del focus mediàtic, després de perdre casa seva i patir una intervenció de maluc. Tot i això, ara ella i tota la seva família han tornat a posar-se al punt de mira. El motiu és que el seu fill Jesulín ha concedit una exclusiva on, una altra vegada, 'menysprea' la seva filla gran, Andrea.

Aquesta situació ha portat la premsa a preguntar a la matriarca què ha passat. Aquesta ha respost amb el silenci, cosa que possiblement no ha d'haver agradat a Andreíta. És clar, perquè no li ha donat suport públicament.

Carmen Bazán coneix la nova polèmica familiar

La mare política de Beatriz Trapote ha vist que aquests dies el seu fill Jesús ha concedit una exclusiva amb la seva dona. L'han dut a terme a ¡Hola! per celebrar els 20 anys de casats. Hi han parlat del seu amor i dels seus fills, però no de la filla d'ell amb Belén Esteban.

El fet que no hagi esmentat Andrea ha cridat l'atenció, ja que havia transcendit que la jove i el seu pare havien acostat postures. L'absència de referències a la filla a l'exclusiva ha estat considerat com un nou menyspreu per a la noia, que, a més, va haver de suportar aquests dies que el torero no acudís a la seva graduació.

D'aquesta manera, queda palès que si hi havia un acostament entre tots dos, ha pogut trencar-se novament pels gestos del gadità.

Carmen Bazán i el seu comportament sobre la controvèrsia amb Andrea Janeiro

L'exdona d'Humberto Janeiro fa temps que està allunyada dels mitjans, encara que aquests ara han intentat fer que torni a parlar. En concret, que es manifestés sobre el que va passar amb Andrea.

Per aquest motiu, Europa Press s'ha traslladat fins a la finca familiar Ambiciones, on viu després de perdre casa seva. L'objectiu era poder preguntar-li sobre la polèmica i obtenir-ne una resposta. Tot i això, no ha pogut complir aquest objectiu.

Primer pla de Carmen Bazán
Carmen Bazán no ha volgut parlar amb la premsa. | Europa Press

Carmen, només veure les càmeres, no ha dubtat a sortir de l'immoble amb cotxe i a tota velocitat. No ha volgut atendre els periodistes, que s'han quedat, com se sol dir, 'amb la paraula a la boca'.

El gest de Bazán està generant molts comentaris a les xarxes. Per a alguns, el seu comportament ha estat realment lleig, ja que no ha tret la cara per Andrea. No ha tingut el valor o l'interès de parlar per, almenys, 'treure importància a l'assumpte' i deixar de manifest que tota la família la vol.

Això sí, per a altres persones, el seu comportament s'explica mentre deixa clar que vol seguir amb la seva vida anònima. Prefereix continuar allunyada dels mitjans i no entrar en polèmiques que no porten enlloc i que podrien confrontar-la amb el fill i la nora.

Si aquest segon motiu és el que l'ha portada a guardar silenci, cal preparar-se per a allò que s'acosta. Tant si vol com si no, el seu clan es tornarà a convertir en protagonista de la premsa. Ho farà per dos fets que són imminents.

Primer, perquè el seu fill petit, Víctor, ha estat confirmat oficialment com a concursant del nou reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso. Segon, perquè Jesulín ha anunciat que ha acceptat una oferta per donar forma a la seva pròpia sèrie documental. Prepareu-vos, família Janeiro!

▶️ Vídeo del dia