Primer pla d'Elena Furiase durant un partit de tenis

El gran ensurt d'Elena Furiase amb el seu bebè d'un mes: no us passi pel cap fer-ho

L'actriu ha fet saltar totes les alarmes

Fa poc més d'un mes, Elena Furiase va donar a llum el seu segon fill amb Gonzalo Sierra. Així doncs, va néixer Nala, una preciosa nena que porta un nom força original i que, sens dubte, farà companyia al petit Noah.

Sens dubte, un membre de la família molt esperat, sobretot per a la mare de l'artista, Lolita Flores. Sí, perquè, en el moment en què va néixer la seva neta, la cantant va informar immediatament els seus fans per mitjà de les xarxes socials.

«La seva mà a la meva, i la meva a la seva, per sempre. Benvinguda a la família, Nala, més bonica que res. Gràcies a la vida per aquests dos nets que tinc i gràcies a Déu, per donar-me el millor», agraïa als pares de la nena.

Com no podia ser altrament, l'actriu està immensament bolcada en la seva faceta com a mare. De fet, no dubta a compartir tots els detalls de la maternitat amb tots els seus seguidors d'Instagram. Per aquesta raó, les últimes hores s'ha conegut que Elena Furiase ha patit un bon ensurt pel qual li ha passat a la seva petita.

Imatge d'Elena Furiase fent-se una foto amb la panxa d'embarassada
L'artista explica amb pèls i senyals com està vivint la segona maternitat | Instagram

Elena Furiase preocupa per allò que li ha passat a la seva filla

No hi ha dubte que aquest estiu està sent força especial per a Elena Furiase. I és que des que va néixer Nala, l'actriu ha anat documentant totes les anècdotes i fins i tot relatant totes les experiències que està vivint respecte al naixement de la seva petita.

Justament, pocs dies després de néixer la seva filla, la neboda de Rosario Flores va mostrar una altra realitat de l'embaràs. «Poc es parla del postpart, jo ja el coneixia perquè em va passar amb el primer», començava dient a Instagram.

▶️ Vídeo del dia

«Ja van sortint les ulleres i només fa vuit dies. I això que la Nala és fàcil...», deia. Tot seguit, va començar a explicar les dures conseqüències que les dones poden arribar a experimentar després de donar a llum.

«I què dir del plor, mare! Quan miro Noah... (afegia una emoticona d'una cara plorant). I a l'estona és felicitat absoluta», comentava sobre això.

Així mateix, en aquests moments, el perfil d'Instagram d'Elena Furiase està dedicat exclusivament a desvelar alguns secrets clau de la maternitat. De fet, es podria dir que és una 'influencer' per a futures mares.

Com s'esperava, fa unes hores, la filla de Lolita Flores recorria a aquesta xarxa social per explicar allò que li havia passat amb la seva petita recentment. Sens dubte, el seu relat va fer saltar totes les alarmes per la serietat amb què començava explicant els fets.

«Per a totes les que estigueu donant el pit o amb lactància mixta, si us plau, no se us acudeixi prendre una unça de xocolata pura 92% just abans de donar-li de mamar», advertia.

«No sé quina mena d'efecte té als nadons, jo no ho sabia», prosseguia preocupant els seus seguidors. «Que la meva filla d'un mes ha estat tres hores desperta. No hi havia manera d'adormir-la, estava molt desperta», deia això darrer entre rialles i ensenyant l'aspecte que tenia Nala en no agafar el son.

Poc temps després, després de donar aquest consell per a totes les mares, va voler actualitzar com era la petita. «Per fi la petita Nala, la meva nena bonica i petiteta s'ha tornat a dormir gràcies a la 'tot poderosa' mama», feia broma. De manera que el remei que havia trobat per aconseguir que la seva filla dormís va ser, ni més ni menys, que alimentant-la.

Primer pla d'Elena Furiase
L'actriu es pren amb força humor tot el que està vivint després del naixement de la seva filla | EP

L'"altra" realitat d'Elena Furiase

Sens dubte, Elena Furiase està tan bolcada en la seva maternitat, que fins i tot vol compartir tots els detalls sobre com ella viu, novament, aquesta faceta. Per aquesta raó, vol que es doni el màxim de visibilitat possible perquè aquelles futures mares descobreixin els punts positius i negatius del postpart.

D'altra banda, aquesta temporada d'estiu és diferent del qual l'actriu estava acostumada. Així, ella mateixa ha resumit com viu les vacances.

«Aquest estiu no puc dir 'que maca soc, quin cos tinc'..., millor puc dir que cansada estic, i m'ho menjo i això és signe de felicitat», escrivia entre rialles. Encara que relata tots els possibles «efectes adversos» de la maternitat, no hi ha dubte que Elena Furiase s'ho pren amb força humor.