Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Les llàgrimes d'Antonio David que confirmen la seva relació especial menys coneguda

Antonio David ho ha fet públic a les xarxes socials

Aviat farà dos anys des que Telecinco va prescindir d'Antonio David Flores als platós de televisió. Tot i això, l'exguàrdia civil no ha deixat ni un sol dia de cridar l'atenció dels mitjans de comunicació. Aquesta vegada, no es tracta de la seva exdona, Olga, ni de les baralles amb la seva actual parella, Marta Riesco. Avui, Antonio David Flores és protagonista dels titulars per vessar llàgrimes en confirmar-se d'una vegada per totes la seva relació especial menys coneguda.

Antonio David no para de sorprendre

Si alguna cosa ens ha deixat clar el pare de Rocío Flores és que mai no ens deixarà de sorprendre. Ja ho va fer quan, després de desaparèixer del tot dels platós de televisió, va anunciar la seva separació d'Olga Moreno.

Antonio David deia adeu a més de 20 anys de matrimoni i a una vida en comú per estar al costat d'una reportera de Telecinco. Aleshores, començava per a ell una nova etapa, amb noves amistats i amb un nou amor amb qui gaudir de noves aventures.

Tot i això, no tot ha anat del tot bé perquè el que semblava una nova etapa ha acabat sent un fracàs. Amb Marta Riesco,  ha protagonitzat més d'una baralla a la televisió i la relació amb la seva filla, Rocío Flores, està més tensa que mai.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco va trencar amb Antonio David Flores en directe | Catalunya Diari

Pel que fa a la feina, les coses no van gens bé. Actualment, Antonio David té un compte obert a Youtube on parla i respon a les acusacions de la seva exdona, Rocío Carrasco. Tot i això, les visites que rep al seu portal, així com els seus beneficis, no estan sent els esperats.

Tot i així, l'exguàrdia civil es mostra optimista, almenys, a les xarxes socials on, juntament amb la seva parella, presumeix dia sí i dia també de la seva suposada bona ratxa. Aquesta vegada, però, les xarxes han estat testimonis de les darreres llàgrimes d'Antonio David. Ha sortit a la llum la relació tan especial que l'exguardia civil manté i de la qual no s'havia parlat mai abans.

Antonio David, un home de moltes dones

El que viu amb Marta Riesco és una autèntica lluna de mel. Viatges, menjars i descobriments és el que la parella ha estat vivint aquest estiu. Tot i això, el que la parella mostra a les xarxes no té res a veure amb la realitat.

Ara, per la feina de la reportera de Telecinco, la parella es veu menys que mai i això està fent mal a la relació. Tot i això, cap dels dos ha volgut parlar d'això davant els mitjans.

Afortunadament, aquest mal moment no ha provocat una ruptura entre Antonio David i Marta. De fet, la parella s'ha retrobat a Màlaga i ho ha celebrat amb els amics de l'excol·laborador de Sálvame.

Ha estat en un sopar molt especial on Antonio David s'ha posat a plorar. No ha estat de tristesa, sinó de malenconia. L'exguàrdia civil encara manté amistats de fa molts anys i que facin anys el fa vulnerable.

Antonio David i Miguel
Antonio David Flores abraçant el seu amic Miguel | CatalunyaDiari

«T'estimo amb passió, Miguel. Espero estar amb tu 42 anys més», deia Antonio David al seu amic. Marta era present i era la que gravava el vídeo perquè els seus seguidors veiessin el bon cor que té el seu xicot.

Quan falten poques setmanes perquè s'acabi l'estiu, sembla que la parella està aprofitant les hores que passen junts al màxim. Quin serà el pròxim viatge? Seguiran planejant viure junts a Madrid?

A aquestes preguntes encara no hi ha resposta, el que és evident, però, és que Marta seguirà treballant per a Telecinco. En canvi, Antonio David es mantindrà allunyat de la televisió durant molt més temps.