José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano demana explicacions als familiars d'Ana María Aldón per la seva salut

Ortega Cano s'assabenta del veritable estat de la seva dona

Ortega Cano continua guardant silenci sobre la crisi que copeja, des de fa mesos, el seu matrimoni. Va ser la seva dona qui va revelar el moment delicat que travessava la parella i, des d'aleshores, l'interès mediàtic ha augmentat. Els mitjans volen saber què passa exactament al domicili conjugal i si són certs els rumors que apunten a una separació.

De moment, el que sí que ha transcendit és la delicada salut de l'andalusa. La dona d'Ortega es troba en mans de professionals i el seu estat angoixa als seus. El darrer dijous la germana de la dissenyadora va trencar el silenci i va confirmar totes les sospites.

Ortega Cano s'assabenta del veritable estat de salut de la seva dona

Ortega Cano continua esperant que el delicat moment que travessa amb la seva dona s'arregli. Ja són molts mesos de crisi i sembla que cada vegada està més complicada la reconciliació. Pràcticament, tots al clan estan en mans de professionals, però Ana María sembla trobar-s'hi en una situació pitjor.

No és la primera vegada que la dissenyadora pateix una situació semblant, ja que fa mesos va confessar haver superat una depressió. Ara el seu estat manté en alerta els seus i confirmen que hi estan molt preocupats. Va ser Carmen Aldón, cunyada d'Ortega, la darrera a pronunciar-se sobre l'última hora de l'estat de salut d'Ana María. «Surt molt poc, mai no l'he vista així», comentava a un redactor de Sálvame.

Ana María Aldón i Ortega Cano
José Ortega Cano s'assabenta del veritable estat de salut de la seva dona. | CatalunyaDiari

L'última notícia que es va saber del matrimoni és que tots dos es van veure a l'apartament de Costa Ballena. Per primera vegada en setmanes, la de Sanlúcar i l'extorero coincidien al mateix domicili. Sobre quin rumb prendran després d'aquests dies junts, Carmen assegura que ho desconeix.

«No li preguntaré a la meva germana com està el seu matrimoni, el que em preocupa ara és ella», confessava. La família no pensa que els dies que Ortega ha passat a Madrid separat de la seva dona responguin a un distanciament. «Potser va a Madrid perquè ha d'anar al metge», suposava.

Ortega Cano i la reunió familiar a Costa Ballena

Mentre que Ortega Cano continua negant que entre ell i la seva dona hi hagi una crisi matrimonial, l'estat d'Ana María diu tot el contrari. Fa uns dies, un reporter de Sálvame va quedar impressionat per l'estat en què se la va trobar, visiblement prima i caminant molt lentament.

La germana de la col·laboradora també va mostrar la seva preocupació per l'estat de salut d'Ana María. Això és el que més angoixa genera al seu entorn i prefereixen no preguntar-li si hi haurà separació o no. «No ho vull saber», admetia la cunyada d'Ortega.

José Ortega Cano
José Ortega Cano es reuneix amb Ana María a Costa Ballena. | GTRES

El que és clar és que la parella està passant uns dies junts a Costa Ballena, ja que així ho han captat els reporters apostats a l'apartament. Potser ha estat el millor moment per lligar caps i aconseguir reconduir la situació.

El més cridaner ha estat la presència de Gloria Camila a la localitat gaditana. La filla de l'extorero feia acte de presència al domicili de vacances per passar una estona amb el pare i el germà petit. Pot ser que aquesta visita no li hagi semblat gens bé a Ana María. El matrimoni necessita un temps per arreglar les seves diferències i pareix que la colombiana es nega a deixar-los aquest espai.

La veritat és que la visita de la col·laboradora de Ya es mediodía va ser fugaç. Va acudir per recollir el seu pare i el seu germà i va esperar fora per no creuar-se amb Ana María.