Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile recorda els problemes del passat i sap que Paz Padilla no tornarà

Paolo Vasile no dona crèdit

Paolo Vasile sap que Telecinco ha patit diversos canvis pel que fa als seus programes i als seus presentadors titulars en aquests últims mesos.

Paolo Vasile sempre està alerta de tot el que passa a Mediaset i, de vegades, s'assabenta d'alguns comentaris en directe dels seus treballadors que li criden l'atenció. Un d'ells tenia relació amb una polèmica presentadora que va haver de ser readmesa fa unes setmanes.

En aquests últims dies, Sálvame patia un d'aquests canvis a què ens referíem, i és que després del tancament de Viva la vida molts col·laboradors es van quedar sense feina. I un d'ells s'ha fet lloc en un programa capdavanter de Telecinco.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile, en xoc després del que van dir de Paz Padilla en un programa de Telecinco. | GTRES
 

Estem parlant del polèmic José Antonio Avilés. Després d'estar tres setmanes a l'atur, el seu interès per buscar-se una nova feina ha fet que els directors de Sálvame s'hi fixin en ell. Així, li han donat una oportunitat com a col·laborador del programa.

Paolo Vasile, sense paraules després del que ha passat en directe

La seva arribada al plató de Sálvame aquest dimecres no ha estat exempta de polèmica. I l'espai de Telecinco s'ha acarnissat durant un parell d'hores amb aquest fitxatge bomba que ha deixat tothom en xoc.

Paolo Vasile i Paz Padilla
Paolo Vasile va acomiadar Paz Padilla de Mediaset fa uns mesos. | CatalunyaDiari
 

La veritat és que una de les presentadores que tenia més dubtes d'aquest fitxatge era María Patiño, qui no s'acabava de creure que José Antonio Avilés, amb qui amb prou feines té relació i, fins i tot, el té bloquejat al seu telèfon mòbil, fitxés pel programa.

La presentadora era molt directa i li avisava del següent només aparèixer pel plató. «Emma García ha tingut molta paciència amb tu, jo no tinc paciència».

Aquesta era la primera declaració d'intencions de la periodista gallega. Tot i que hi ha hagut un altre comentari que ha sorprès tothom perquè molts van pensar que era una clara indirecta a una excompanya de Patiño, Paz Padilla.

Paz Padilla torna als platós de Telecinco

Recordem que fa set mesos que la gaditana abandonava el plató de Sálvame després d'una gran esbroncada amb Belén Esteban.

Però, després d'un acord judicial in extremis per aquest acomiadament improcedent, finalment va ser readmesa a Mediaset. Va passar just en el moment que es complia un any de la seva renovació de contracte de llarga durada.

En concret, les paraules de María Patiño han estat les següents. «Jo crec que es farà grossa, Adela es quedarà sola», afirmava en saber que Avilés era el nou col·laborador del programa.

Paz Padilla podria abandonar 'Sálvame'
Paz Padilla ha estat testimoni del contundent missatge d'una companya de programa. | CatalunyaDiari
 

La directora de Sálvame Sandía, Mayte Ametlla, ha pres nota de les seves paraules i l'ha temptada davant l'opció que sigui ella una de les que deixés el plató.

«Bé, no ho sé. El director no deixa que siguem lliures», sostenia la gallega. Una resposta que David Valldeperas responia amb un «ja et dic jo que no», sense saber encara cap a quin lloc derivaria la conversa.

«Bàsicament perquè una presentadora no ha d'abandonar mai un plató», explicava Mayte. D'aquesta manera, aquesta controvertida frase feia que María Patiño sorprengués tothom amb la seva resposta. «Bé, en teoria, sí», ha dit.

L'expressió de la presentadora era impactant i la seva cara de circumstàncies provocava les riallades a la resta dels seus companys. I és que aquests s'havien adonat de la indirecta que havia enviat en directe a Padilla.