José Fernando Ortega

El germà de Gloria Camila, preocupat per la reunió que pronostica el final

La crisi matrimonial del pare de José Fernando i Gloria Camila ha provocat un terratrèmol

Gloria Camila Ortega se sorprèn més cada dia que passa amb aquest serial familiar. I tot per la crisi matrimonial entre el seu pare, José Ortega Cano, i Ana María Aldón.

La realitat és que el tema del moment al món del cor sembla que té per estona. Gloria Camila sap que la millor manera d'aïllar-se del problema i contestar tant a la televisió com als reporters que li pregunten sobre el tema, és apartant-se.

Va decidir signar per un reality per guanyar diners i evitar, en certa manera, ser al centre de la polèmica. Gloria Camila va acceptar la proposta de Pesadilla en el paraíso per embarcar-se en aquest nou reality que començarà d'aquí a unes setmanes a Telecinco.

Gloria Camila sap que la ruptura és imminent

Mentrestant, durant les últimes hores hem pogut veure com, sense que serveixi de precedent, Ortega Cano i Ana María Aldón han coincidit junts en un mateix domicili.

Una cosa que fa setmanes que esperem, després que juguessin insistentment al gat i al ratolí amb la premsa. I que ningú fos capaç de veure'ls junts en un mateix lloc, fent augmentar les sospites de separació imminent del matrimoni.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a El Rocío. | GTRES
 

A Costa Ballena alguns reporters veien dijous Ana María sortir al balcó de l'àtic que té el torero a la costa andalusa. I poc després, van veure Ortega Cano aparèixer pel mateix balcó.

Una reportera d'El programa del verano ha assenyalat que la casa té dues portes, i va decidir esperar a l'altra per si sortien. En aquell precís instant va veure la persona de confiança del matrimoni, Marina, i, en veure la reportera, es tornava a ficar dins de l'edifici.

Ortega Cano i Ana María es reuneixen per fi a Costa Ballena

El que ningú no esperava és que, uns minuts després d'aquesta escena, Gloria Camila aparegués també amb cotxe per aquest lloc. Ho feia per recollir Ortega Cano i el fill del torero.

El cas és que Ana María es quedava a l'àtic. I els rumors de separació anaven a més. I és que, segons l'entorn de la dissenyadora, al matrimoni li queden pocs dies de vida.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Ana María Aldón i José Ortega Cano per fi s'han reunit. | CatalunyaDiari
 

Unes hores abans d'anar Ana María i el seu marit a aquest famós àtic de Costa Ballena, la modista de Sanlúcar visitava un centre comercial. Es tracta d'un centre situat a la localitat gaditana de Jerez de la Frontera i ho feia acompanyada pel seu fill petit.

Omar Suárez, reporter de Sálvame, parlava amb ella durant uns minuts. Així, revelava a l'audiència del programa que la dissenyadora està francament malament. Caminava molt a poc a poc i el seu aspecte era preocupant després de xerrar amb ella una bona estona.

Preocupa l'estat d'Ana María Aldón

Ana María confessava a Omar que passaria l'estiu «com sempre». Si bé l'excol·laboradora de Viva la vida no va poder amagar que la situació del seu matrimoni penja d'un fil i que està sent un estiu atípic de totes totes.

Però, per ara, ningú no és capaç de vaticinar en quin moment el matrimoni posarà punt final a la seva història. O si bé, hi ha encara una escletxa d'esperança perquè tot se solucioni.

Sembla que el torero i vidu de Rocío Jurado seria el més interessat que se solucionessin les coses amb la seva dona. Però Ana María ha pres una decisió i, fins i tot, fa un any que mira casa per quan afronti el pas de trencar amb el pare de Gloria Camila.