Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce descobreix que el seu sogre ja l'ha perdonat gràcies a l'últim gest

Ponce s'assabenta de la nova relació de la seva ex

Enrique Ponce porta més de dos anys al costat d'Ana Soria i tot apunta que la relació marxa vent en popa. Els rumors sobre un possible casament a finals d'any ja s'han desfermat, encara que el torero ha intentat desmentir-los.

De moment, però, ja han adquirit una casa a Almeria i continuen gaudint del seu amor amb molta passió allunyats del focus mediàtic. Va ser l'any 2020 quan es coneixia la ruptura del matrimoni compost per Ponce i Paloma Cuevas.

En un primer moment es va pensar que l'aparició de l'estudiant de Dret havia accelerat la separació, però, segons va revelar el de Chiva, tot se n'havia anat a l'orri un parell d'anys abans.

Enrique Ponce i Victoriano Valencia
Enrique Ponce, amb el seu sogre, amb qui estava molt unit | GTRES

Des de llavors, a l'ex de Ponce se li han atribuït uns quants romanços, encara que en realitat cap va poder ser confirmat. L'últim, sens dubte, ha estat el que més soroll ha generat. Sí, ja que des de fa un parell de setmanes se l'ha vinculat amb el cantant Luis Miguel.

Van ser vistos en diverses ocasions al llarg dels darrers temps. I encara que sempre s'havia declarat un amic íntim del valencià, arran de la ruptura del matrimoni la seva relació va canviar. Segons sembla, el mexicà s'hauria posicionat al costat de Paloma, tal com assenyala Semana.

Diversos mitjans insisteixen que entre ells hi ha alguna cosa més que una bonica amistat, sobretot per les constants cites que han tingut recentment conviden a pensar-ho. Però les últimes hores, el pare de Paloma ha aparegut en escena per desmentir aquestes informacions.

El sogre d'Enrique Ponce nega rotundament qualsevol mena de romanç entre la seva filla i l'artista. «No, són amics des de fa molts anys», assegurava als mitjans després de gaudir d'una jornada amb el seu bon amic Ortega Cano. A més, alaria que la dissenyadora «és padrina d'un fill de Luis Miguel».

Així doncs, es mostra tranquil en conèixer els passos amorosos que fa la seva filla en aquest període de la seva vida. Sap que hi ha travessat una fase molt delicada, on a més de la ruptura, també va haver de fer front a l'exhibicionisme del torero. Concretament per les seves aparicions a les xarxes socials al costat de la seva nova xicota.

De moment, el mexicà s'ha convertit en el seu suport més gran després de la separació, i sense que hi hagi un idil·li com deixen entreveure alguns. Victorino Valencia, a més a més, li va treure importància a les fotos de tots dos en un hotel de Madrid.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Les fotos de Paloma i Luis Miguel no han agradat Ponce | Xarxes Socials

«S'han trobat aquí i continuen sent grans amics», explicava sense problemes. Per tant, en cap moment han superat els límits de l'amistat i tot marxa sense novetats.

Enrique Ponce, sense relació amb el seu amic

Enrique Ponce sempre va presumir de la seva bona amistat amb el cantant. I és que, cada cop que viatjaven a Mèxic s'allotjaven a casa seva. Fins i tot tenien previst gravar unes cançons per al disc que volia treure el dretà.

Però tot ha quedat a l'aire. En declaracions a Semana, el xicot d'Ana Soria confessava que «no tinc relació amb Luis Miguel des que em vaig separar». Sens dubte, deixava clar quin havia estat el posicionament del seu amic en tota aquesta història.

Així mateix, no té cap intenció de maquillar la situació. I, encara que no ho reconegui públicament, se sent una mica decebut amb ell. De la mateixa manera, tampoc no veu amb bons ulls aquest acostament a la seva ex.

Enrique Ponce, en qualsevol cas, intenta centrar-se en els seus assumptes, i l'únic que el preocupa ara és la felicitat de la seva noia. I és que es mostra encantat de la vida al seu costat.