Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Antonio David Flores tenia un clar motiu per separar-se de Marta Riesco

Antonio David va passar diverses setmanes allunyat de la seva parella

Antonio David Flores ha estat pràcticament un mes allunyat de la noia. Després de tant de temps separats, més d'algun pensarà que el seu amor ha tornat a trontollar. Però, en realitat, no és així.

Van ser unes setmanes molt dures per a la parella, que es va veure obligada a distanciar-se al millor moment de la seva relació. A ningú no li agrada passar per una situació així, però no els va quedar més remei. Hi havia motius de pes per fer-ho.

La xicota d'Antonio David publicava fa uns dies un compte enrere per al gran dia. Tots dos han hagut de fer front a compromisos personals i professionals. Però,  un cop es van tornar a veure les cares, van demostrar que l'amor continua sent molt present a les seves vides.

És el primer estiu que viuen junts com a parella i han intentat aprofitar-ho al màxim. Se'ls ha pogut veure junts en concerts, festes i sopars. També van tenir temps per anar-se'n de vacances i desconnectar després d'un any molt intens.

Abans de separar-se,  havien fet una escapada romàntica a Mallorca. El retrobament va tenir lloc a la localitat malaguenya de Rincón de la Victoria, on van aprofitar a més per posar-se les botes, i és que tenien raons per celebrar-ho.

Marta Riesco
Antonio David Flores va retrobar-se amb la seva parella, tal com ella ha mostrat a la seva publicació | CatalunyaDiari

Es van delectar amb unes sardines a la planxa, navalles i musclos al quiosquet de la platja. Feia temps que esperaven aquest dia. Pel que es pot apreciar, aquesta història d'amor es troba en el seu millor moment.

Un cop superada la fase inicial, marcada pels dubtes i pel secretisme, ara ja no s'amaguen i presumeixen sense objeccions del seu amor. En un dels stories que va compartir Marta se la sent dir-li «gordi». Per part seva, l'excol·laborador no dubta a pronunciar un «t'estimo» des de l'altra banda de la taula.

Antonio David Flores va aprofitar les últimes setmanes per estar amb els seus fills a la costa malaguenya. Malgrat tot, es continua mostrant com un gran pare, com es pot evidenciar. Fa tot el possible per estar amb David i Lola, que són els que més va trobar a faltar durant la seva estada a Madrid.

Per la seva banda, Marta Riesco va continuar amb els projectes professionals. Segueix a El programa del verano, i també compta amb un espai a Ya es verano. A això se li ha de sumar també la seva faceta com a influencer.

Compta amb molts de seguidors a les xarxes socials. Per això, intenta aprofitar aquestes plataformes. De moment, ha aconseguit muntar un espai d'entrevistes a Instagram on compta amb el suport d'algun patrocinador.

Per a ella, això suposa tot un alleujament, ja que havia quedat relegada a un segon pla a Telecinco. Durant els últims mesos han intentat protegir-la apartant-la de la primera línia, cosa que no aconseguia entendre.

Antonio David Flores, pendent de la seva ex

Antonio David Flores aprofitava les darreres setmanes per reunir-se amb els seus fills. Mentrestant, a Eivissa, la seva ex no perdia el temps. Se la va poder veure gaudint de la costa balear en companyia de la seva amiga Marta López.

En una entrevista que concedia recentment a ¡Hola!, Olga Moreno confessava que mantenia una relació cordial amb l'exguàrdia civil. Entenia que havia de ser el més lògic, sent el pare dels seus fills. A més, assegurava que ja no sentia dolor i que havia aconseguit oblidar aquesta etapa de la seva vida.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Marta Riesco i Antonio David posen abans d'un concert | GTRES

També s'ha especulat sobre la possibilitat que hagués començat una relació amb el seu representant, que també és el del seu ex. Però ella es va encarregar de desmentir-ho, declarant que només es tracta d'una bona amistat.

Antonio David Flores ja es prepara per començar un nou curs. Queda per saber quins plans de futur té. No es descarta, però,  que estigui pensant en un casament amb la noia.