Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame

Anabel Pantoja perd la paciència i amenaça Belén Esteban amb no tornar més

Anabel Pantoja ha esclatat com mai

Anabel Pantoja es troba en aquests moments gaudint d'un viatge per Egipte amb el seu xicot, Yulen Pereira. Però això no ha impedit que s'assabenti de totes les crítiques que tots dos estan rebent. Atacs que s'han fet públics a Sálvame, el seu programa, davant del qual no ha pogut evitar 'esclatar'.

S'ha posat en contacte amb el format per desmentir tot allò que s'està dient i per manifestar que n'està farta de ser qüestionada. Tan farta està que s'estaria plantejant seriosament no tornar mai més al plató, a la feina.

Anabel Pantoja, objectiu de les crítiques

L'exconcursant de Supervivientes ha aprofitat el seu retorn a Espanya per retrobar-se amb la família i els amics. I, alhora, per passar-ho d'allò més bé amb la seva actual parella. Junts han anat de concert a Sevilla i ara són al Caire.

Un viatge del qual ha transcendit certa informació que s'ha revelat a Sálvame a través de diversos testimonis. Així, aquests han revelat que Anabel i Yulen han tingut una forta discussió i n'han criticat el comportament. Exactament han explicat que van amb certs aires de superioritat.

 

En concret, una persona amb qui han coincidit diverses vegades ha relatat que «l'únic que ens va tornar la salutació va ser el guia. Cap dels dos no van fer res, no van aixecar el braç ni ens van dir res».

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja, acusada de malcarada | Telecinco

De la mateixa manera, una altra testimoni ha explicat que «m'hi vaig acostar per demanar-li una foto a ella i em va contestar una mica malcarada. Entenc que estava una mica aclaparada amb tothom demanant-li fotos. Em va dir: 'Pots esperar que acabi?'».

«Jo li vaig contestar: 'Si vols, us faig fotos a vosaltres dos també'. Jo li vaig fer fotos amb el mòbil i em va demanar, a més, vídeo».

Anabel Pantoja, cada cop més lluny de Sálvame

La neboda d'Isabel Pantoja després de posar fi al seu pas per Supervivientes va fer una exclusiva on va deixar de manifest que, per ara, no pensava tornar a Sálvame. Va exposar que no volia patir i que sabia que allà ho faria pels comentaris que havia d'escoltar. I sembla que aquesta tornada podria no arribar a produir-se mai.

El motiu és que Anabel està molt enfadada amb el programa on treballa per estar alimentant informacions sobre ella i Yulen. Informacions com les ja exposades on els titllen de 'divos' per la seva actitud a Egipte.

Fins a tal punt ha arribat el seu enuig que s'ha posat en contacte amb el format enviant uns missatges a Lydia Lozano. I aquesta ha llegit literalment el que la sevillana li ha escrit: «Ja n'hi ha prou! Que jo soc malcarada? Em vaig fer fotos amb tots els espanyols i part dels egipcis. Quan vaig dir a la noia que s'esperés era perquè volia acabar primer les meves fotos».

Stroy d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira al Caire
Anabel Pantoja i Yulen Pereira se'n van de viatge al Caire, però no poden desconnectar tant com voldrien | INSTAGRAM @YULENPEREIRA
 

«Vinc de turisme i em vull fer fotos igual que la resta de la gent. Si faig les de tots i no les meves és com si jo no hagués vingut. Intento desconnectar i, alhora, complir amb la gent, però no és normal».

Visiblement molesta amb les informacions del format ha afegit: «Les 24/7 amb el mateix i això que he fet tres directes amb el programa. Què estic fent malament? Descansar després d'estar 100 dies sense parar, sense menjar i passant-ho malament?».

En aquest punt, ha volgut desmentir la notícia que s'havia donat que podien haver viatjat a Egipte de franc. Ha dit: «No m'han regalat el viatge, ho hem pagat i no és de luxe. Ens va fer un preu un amic i li ho vaig agrair a través de les xarxes».

«Soc l'única persona que ve i li fan preu? No estic en una habitació de 600 €, ni morta em gasto aquests diners. Saps com soc d'humil i el que em va ensenyar la Merchi».

Anabel Pantoja, obligada a aclarir altres assumptes

La cosina de Kiko Rivera també ha aprofitat la comunicació amb Lydia per donar la cara per Yulen. I és que s'ha criticat que, essent esportista d'elit, s'estigui dedicant a anar de festa en festa i de viatge en viatge. En aquest sentit, ha afirmat: «Ell ha estat treballant com tots 90 dies a Supervivientes i està descansant com la resta».

«Com no sortirà de festa? Rendeix, competeix i després fa com qualsevol futbolista o esportista de la seva edat».

▶️ Vídeo del dia

I no s'acaba aquí, ja que ha decidit desmentir els rumors que indiquen que entre ella i Alejandro Nieto, guanyador del reality, hi podria haver sentiments. En aquest sentit, ha estat més contundent que mai: «Quan del concurs se'n va tota la meva gent, ell és l'únic amb qui convisc i el veig com el meu germà. Em recordava molt al meu cosí Kiko amb la seva manera de ser amb mi».

«Tenim molts plans tots quatre (en al·lusió a les seves respectives parelles). És que, de debò, no puc més. Sembla que soc una qualsevol d'una casa de camp, amb tots els meus respectes a les noies d'aquest lloc».