Primer pla de Carmen Bazán

Carmen Bazán, mare de Jesulín, ja no amaga què va passar a l'hospital amb el seu net

Carmen Bazán està permanentment informada de totes les novetats familiars

Carmen Bazán està encantada amb Hugo Janeiro Campanario, el nen que més pàgines de diari ha omplert en menys temps. Fa poc més d'una setmana que va néixer i pràcticament s'han retransmès al minut els seus primers dies de vida.

 

Bazán va ser una de les que no va acudir a veure el nen. Tampoc no ho van fer els germans del pare, Jesulín de Ubrique, ni els familiars de la mare, María José Campanario. Bazán, que no vol saber res de la premsa ni de la popularitat, sap què ha de fer: mutisme absolut, seguint les clares directrius del seu fill.

Ja en la seva primera aparició després del naixement d'Hugo, Carmen es va mostrar totalment distant amb els reporters. En veure'ls, es va posar una mascareta, va pujar la finestreta del cotxe, va baixar el para-sol i va sortir com un coet sense dir res.

Primer pla de Carmen Bazan somrient
Carmen Bazan no vol saber res de la premsa | Europa Press
 

Quins temps aquells en què els paparazzi trucaven a la porta i sortia a xerrar amb ells com qui comenta el temps amb la veïna...

El clan d'Ambiciones s'ha blindat i vol fer marxa enrere en la seva relació amb els mitjans de comunicació.

Tant és així que l'última informació que circula demostra fins a quin punt ha arribat la seva obssessió per la privadesa.

Carmen Bazán coneixia l''engany' a la premsa per part de Jesulín

Carmen Bazán va ser la primera a saber que Hugo havia nascut. Ella va ser la que va comunicar a la resta de familiars la bona notícia i la voluntat de Jesús i María José que ningú anés al centre mèdic.

Beatriz Trapote es va saltar les normes i sí que va anar a conèixer el petit. Va ser l'única, si exceptuem Juls, la filla gran de Campanario i Jesulín. Segons les informacions que corren ara, la visita de Juls i el seu xicot Tommy Rossi al centre hospitalari va ser una mica estranya.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Carmen Bazán, còmplice del seu fill en la nova estratègia davant dels mitjans. | GTRES
 

Es va produir divendres mateix, a última hora del migdia i suposadament poc temps després que donessin l'alta a la família. Aquest episodi, en què Juls i Tommy van estar també totalment esquerps amb la premsa, vindria a confirmar la teoria que van anar a la clínica per despistar la premsa.

Mentre ells arribaven, amb l'enrenou que es va formar, Jesús, María José i el nen estarien abandonant per una altra porta el centre hospitalari. Aquest seria un dels motius possibles pels quals no hi ha imatges d'ells sortint-ne.

Estaria tot orquestrat dins de l'àmbit familiar per assegurar-se que ningú captava cap imatge del nen? Està tota la família involucrada per assegurar la privadesa d'aquest nen, a diferència del que ha passat amb els altres fills de Jesulín?

Carmen Bazán té totes les respostes, però no en deixa anar cap.

Carmen Bazán dona suport a la seva família

A Ya es mediodía tenen la teoria que el centre va facilitar al fill de Carmen Bazán tots els mitjans per entrar i sortir sense ser vistos. S'hauria habilitat una sortida «no permesa per als vehicles» perquè les càmeres no els veiessin. En una operació digna del millor James Bond, mentre Juls arribava i captava tota l'atenció dels mitjans, els veritables protagonistes de la notícia sortien per la porta del darrere.

Si tot aquest (innecessari?) tràfec és per protegir una suposada exclusiva a la revista ¡Hola!, no trigarem gaires setmanes a descobrir-ho. Si fos així, demostraria que Jesús i María José són capaços de qualsevol cosa per un bon grapat d'euros.

Si per contra, realment volen que aquest nen creixi de forma totalment anònima, és admirable la capacitat que demostren per esmenar allò que ara han de considerar errors del passat. I el més important, tota la família els dona suport i els està ajudant en aquesta tasca.