Imatge d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja contacta amb la seva mare biològica després de confirmar sospites

Isa Pantoja ha enviat un missatge contundent

Isa Pantoja va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' fa unes setmanes i va aprofitar per posar-se en contacte amb la seva mare biològica. Li va enviar un missatge a Roxana Luque a través de la petita pantalla i va deixar clar que no en volia saber res més. La col·laboradora havia confirmat el que feia temps que sospitava: les males intencions de Kiko Rivera.

Isa Pantoja té molts problemes familiars sobre la taula i l'última cosa que necessita és afegir un nou escàndol a la llista de disgustos. Actualment, està centrada en els seus exàmens universitaris, ja que està fent tot el possible per esdevenir una gran advocada. Vol que Isabel se'n senti orgullosa i mai no farà res que la pugui molestar.

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Roxana Luque
Isa Pantoja mai faria mal a Isabel  | Catalunya Diari

Isa va revelar a Telecinco com es va assabentar que era adoptada i va explicar que el tema provocava molt dolor a la propietària de Cantora. «Em vaig assabentar perquè els meus amics de l'escola m'ho van dir», va comentar en una de les entrevistes més complicades de la seva trajectòria. La jove es va asseure al plató de 'Sábado Deluxe' per contestar les dures paraules que li havia dedicat el seu germà Kiko.

Isa Pantoja ha tornat a rebre un missatge de Kiko Rivera, aquesta vegada mitjançant la revista Lecturas, i cada cop té més clar que s'ha d'allunyar. El DJ li ha retret que no sigui tan elegant com Irene Rosales i li ha advertit que vagi amb compte en parlar-ne. En aquests moments, la germana de Kiko només pot confiar en el seu xicot Asraf Beno, ja que se sent traïda per part del seu entorn.

La tertuliana de 'El programa de AR' necessita tancar certs assumptes, per això es va posar en contacte amb Roxana de manera indirecta. Va assegurar que mai intentaria tenir relació amb ella perquè sap que Isabel ho passaria malament, de fet la tonadillera mai va confiar en Luque. «La meva mare em va trucar des de la presó quan es va assabentar que la meva mare biològica havia concedit una entrevista».

Isa Pantoja ha rebut un nou missatge

Isa sempre ha sospitat que el seu germà Kiko es movia per diners, cosa que va confirmar quan va parlar a la revista Lecturas. Ara ha tornat a vendre una exclusiva i, novament, l'ha atacat, tot i que no ha estat tan dur com abans. Li vindria bé el suport de Roxana Luque, però l'ha rebutjat perquè Isabel podria sentir-se malament en descobrir-ho.

Primer pla d'Isa Pantoja
Isa Pantoja s'ha convertit en la persona més estimada de la seva família   | Instagram

«No he parlat en profunditat sobre aquest tema amb la meva mare, no sé si la molestaria, però sí que em va trucar preocupada des de la presó. Penso que no he de conèixer Roxana perquè sento que l'estic traint si la conec». Amb aquestes declaracions va deixar clar que sempre estaria al costat de la vídua de Paquirri, malgrat que no pugui comptar amb el seu suport.

Kiko Rivera està completament descontrolat, no deixa de concedir entrevistes i, cada cop, ataca un nou membre del clan Pantoja. L'última cosa que ha fet ha estat negar la suposada malaltia que té la tonadillera, dient que no té depressió. També, ha assegurat que li seria igual que marxés a viure fora d'Espanya, ja que ja ha assumit que mai més comptarà amb ella.

Isa Pantoja està en el millor moment

La germana de Kiko ha rebutjat Roxana, no vol parlar amb ella i els ho va deixar clar en el missatge indirecte que va enviar a 'Sábado Deluxe'. Aquesta postura ha estat aplaudida per gran part del públic i cada cop són més els que pensen que el seu comportament és perfecte. En poc temps ha aconseguit solucionar diversos conflictes, ja que per a ella el més important és estar tranquil·la i complir els seus somnis.

Pantoja té intenció d'abandonar la pantalla petita, però abans ha de completar els estudis universitaris. En una ocasió va confessar que volia ser advocada perquè la seva mare Isabel estava contínuament fent al·lusió a les demandes. És una manera de fer que se'n senti orgullosa, malgrat que hagin passat èpoques distanciades.