Irene Rosales

Irene Rosales es desentén després de l'última sortida de to de Kiko Rivera

Kiko Rivera ha tornat a la càrrega amb una nova entrevista

Kiko Rivera no ha perdut el temps després de l'última entrevista concedida pel seu germà Fran. El DJ no està gens content amb les paraules que ha estat capaç de dedicar-li tant a ell com a la seva mare, i ha decidit prendre's la revenja.

Tot i les contínues advertències de la seva dona, Irene Rosales, Kiko Rivera segueix entestat a generar polèmica.

I, ara, sembla que ha deixat de banda la guerra que tenia amb Isabel Pantoja per tornar a enfrontar-se amb els seus germans.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Kiko Rivera declara la guerra al seu germà Fran   | Europa Press

Fa uns mesos semblava que havien arribat a solucionar-ne les diferències. Tot i això, Fran ja s'ha cansat de les sortides de to del seu germà.

«No tinc res a veure. Si us plau, no em pregunteu mai més de res que no sigui meu», responia el torero quan li preguntaven sobre això. «Jo ja no tinc res a veure ja», sentenciava.

El conflicte entre tots dos saltava arran de cert comentari de Kiko Rivera sobre Carmina Ordoñez, mare de Fran.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales està cansada de l'actitud del seu marit | Telecinco

«Jo sé com és la meva mare, però 'pica', és la meva mare i som germans. Ni tan sols per mi? I no és per ficar-me en res, però si ens posem a parlar de mares…», es lamentava el DJ al 'Deluxe'.

«Que la teva mare tampoc no ha estat exemple de res, ho sap tothom», sentenciava. Unes paraules que feien saltar el fill gran de  Paquirri.

«La meva mare tenia una malaltia, perquè l'addicció a la cocaïna i als somnífers és una malaltia que mata les persones i destrossa famílies. I de debò Kiko assenyalarà la meva mare?», apuntava incrèdul.

«Necessito tancar aquesta ferida i que cadascú visqui com pugui. Aquesta història per a mi ja s'ha acabat», advertia dolgut. «Em genera molt dolor i em distreu molt de les coses importants».

Kiko Rivera torna a la càrrega amb una nova exclusiva

«Tots tenim un límit de perdons i oportunitats… El meu ja ha arribat», assegurava. «Vull tancar el tema, em genera moltes coses dolentes que no vull a la meva vida. Tinc molta pena i rancúnia, vull aparcar aquest tema que no té solució».

D'aquesta manera, en Fran deixava clar que no volia tornar a saber res del seu germà. Una opinió que sembla compartir amb Kiko Rivera.

«La meva relació amb ell era nul·la. Trenca el que ja està trencat! El meu germà no m'importa gens. ¡No en vull saber res!», ha respost el DJ implacable.

Kiko Rivera plorant
Kiko Rivera plora a Telecinco   | TELECINCO

Sembla que el fill d'Isabel Pantoja no acaba d'aprendre dels seus errors i torna a la càrrega després de la polèmica exclusiva que concedia fa uns mesos atacant la seva germana Isa.

En aquesta ocasió, el marit d'Irene Rosales tampoc s'ha tallat a l'hora d'anar contra Fran, acusant-lo de «creure's superior a la resta del món».

«Sempre ha carregat contra la meva mare i ho he patit tots aquests anys, abans que m'adonés de tot, perquè jo no sabia com era la meva mare. A ell li ha fet igual que jo fos el seu germà, als meus nebots petits, ni els conec».

▶️ Esconden a Anabel Pantoja la noticia que provocaría su abandono de Supervivientes
Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera té intenció d'arreglar la situació amb Isabel Pantoja | GTRES

Tot i això, i per a sorpresa de molts, ha reconegut que s'ha equivocat amb la seva germana Chabelita.

La noia deixava força clar que no en volia saber res més. «Vaig entendre que necessita temps», al·legava Kiko Rivera sobre això. «Si pogués, faria marxa enrere amb moltíssimes coses».

A més a més, sembla que també té ganes d'arreglar les coses amb Isabel Pantoja. «El temps passa, i m'estic plantejant asseure'm amb la meva mare, veure què passa», admet, esperançat.

«Qualsevol dia puc agafar les meves filles i presentar-me a Cantora amb elles. Tinc fe que seria bonic. Si amb això no t'estoves, llavors és que no ets persona».