Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Marta Riesco sorprèn Antonio David Flores dient que té una nova il·lusió

Marta Riesco ha deixat tothom de pedra

Marta Riesco torna a estar al focus mediàtic. I aquesta vegada ho és per deixar atònit a qui de moment continua sent la seva parella, Antonio David Flores.

La periodista, que ha viscut en molt poc temps un autèntic caos a la seva vida, s'ha tornat a ficar en un embolic. Tant és així que ha deixat de pedra l'exguàrdia civil. De què o de qui s'ha il·lusionat Marta Riesco?

Marta Riesco, la dona de les mil cares

Fa molts anys que l'opinió pública va conèixer Marta Riesco. El seu pas per El programa de Ana Rosa no va ser en va, i aviat va aconseguir fer-se un forat al programa més vist de Telecinco.

Allà, només els reportatges cridaven l'atenció. Però tot va canviar quan a la periodista se la va relacionar amb Antonio David. Va començar llavors una persecució mediàtica que va acabar com el rosari de l'aurora.

Durant els últims mesos, Marta Riesco ha hagut de demanar la baixa diverses vegades i defensar-se de qui criticava la seva feina. Ara crida als quatre vents que la seva relació amb Antonio David Flores està millor que mai.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco passejant pels carrers de Madrid. | Europa Press
 

Dels plans en parella en són testimonis els més de 150.000 seguidors que la periodista té al seu perfil d'Instagram. No obstant això, no tot és color rosa a la vida de Marta. L'última il·lusió de la reportera ha posat al punt de mira la seva relació amb Antonio David.

Marta Riesco, il·lusionada de nou

Molts van ser els que van posar en dubte la seva història d'amor amb Antonio David. Que l'exguàrdia civil comencés una relació sentimental dies després de deixar-ho amb Olga Moreno va ser com a mínim xocant.

Ara, la parella assegura estar vivint el seu millor moment, i han fet el pas de viure a la mateixa casa. Antonio David s'allotja de moment a la casa que Marta Riesco té a Madrid. Una llar confortable on l'exguàrdia civil ha estat testimoni de l'última il·lusió de la periodista.

Pel que sembla, Marta Riesco està molt emocionada amb el nou projecte laboral. Un que no té res a veure amb Telecinco ni amb els seus companys de programa.

El nou projecte professional de Marta Riesco

Amb la publicació d'un nou vídeo al seu perfil d'Instagram, Marta ha deixat de pedra tots els seus seguidors. La reportera s'ha llançat al buit i ha estrenat el seu propi programa, un que rep el nom d'El columpio de Marta.

Pel que sembla, aquest programa d'entrevistes es realitza a la terrassa de casa seva, on comptarà amb la presència de convidats de gran índole. En aquest primer capítol, la parella d'Antonio David ha entrevistat el compositor de la seva cançó, No tengas miedo.

«Benvinguts al capítol 1 d'El columpio de Marta. Avui em retrobo després de 12 anys amb el compositor de No tengas miedo, el gran Nico», escrivia sota el vídeo. De moment, no se sap qui serà el següent convidat, però del que no hi ha cap dubte és que per fi, Marta, està passant per una bona etapa.

Les últimes fotos de Marta i Antonio David

Dimecres passat, la revista Diez Minutos caçava la parella fent la compra. Antonio David i Marta Riesco omplien els carros per posteriorment repartir la compra entre els més desafavorits.

Aliens a les càmeres que els envoltaven, la parella gaudia d'una tranquil·la passejada pels voltants de casa seva. Tot i que, segons assegura el mateix Antonio David, la tranquil·litat els durarà poc per culpa de l'estrena del segon documental de Rocío Carrasco.