Muntatge amb la imatge de Carmen Borrego i Gustavo Guillermo

Carmen Borrego descobreix quant cobra el xòfer de la seva família

Carmen Borrego ho ha esbrinat tot i està molt sorpresa

Carmen Borrego sempre ha intentat protegir Gustavo Guillermo, però cap secret dura eternament. És el xòfer de María Teresa Campos i exerceix com a tal per a la resta de la família perquè la presentadora gairebé no surt de casa. Segons han explicat a Sálvame, cada matí fa una petita passejada amb el cotxe, però no trepitja el carrer pràcticament per a res.

Carmen Borrego acaba de descobrir, gràcies a Terelu Campos, quant cobra Gustavo per prestar els seus serveis a la família. Tot ha començat per una informació que han donat a Sálvame: l'acusen de ser el talp del clan. Terelu assegura que no té necessitat de trair ningú perquè té un bon sou i sempre l'ha tingut.

Foto de María Teresa Campos i el seu xòfer.
Carmen Borrego torna a confiar en Gustavo Guillermo i aquesta vegada va de debò. | GTRES

 

Carmen va arribar a dubtar del conductor. En un primer moment, va creure Kiko Hernández i es va preocupar molt pel benestar de la seva mare. L'exconcursant de Gran Hermano va assegurar que Gustavo tenia «més de 1.000 hores de converses enregistrades». Suposadament, havia traït la família i ara estaria comercialitzant amb aquest material.

Carmen es va preocupar i va reconèixer que la seva mare no es refaria com això fos veritat, un gest que no li va agradar gens a Gustavo. No va entendre que Borrego no donés la cara per ell i li va dir «pocavergonya». La col·laboradora es va posar a plorar quan va rebre l'insult i va deixar clar que se sentia «la ximpleta del poble».

Borrego ha mantingut una conversa amb ell i aquest li ha demanat perdó perquè vol continuar treballant per a la família. «Els temps canvien i ara cap cobrem el que cobràvem abans», ha explicat Terelu Campos. Però ha deixat clar que el seu conductor té un salari privilegiat i força generós, encara que no ha dit quina és la xifra exacta.

Carmen Borrego ha pres una decisió contundent

Carmen ha de continuar treballant de col·laboradora i es veu obligada a parlar sobre temes que li resulten incòmodes. Va ser la primera a entrar al joc, però ha vist que les conseqüències poden ser fatals i s'ha retirat. Ha canviat d'opinió i ha decidit no tornar a parlar de Gustavo en públic per no crear més problemes familiars.

Foto de Carmen Borrego plorant.
Carmen Borrego vol el millor per tots. | Mediaset
 

Borrego ha fet una petita excepció per deixar clara una cosa: hi ha una persona que mai trairia María Teresa. «Aquesta persona és la parella de Gustavo i vull donar la cara per ella», ha declarat davant de l'atenta mirada dels seus companys. Després ha promès que es mantindrà al marge perquè el conductor és una persona anònima i no es mereix el que li està passant.

Terelu sap que Gustavo Guillermo ha tingut una vida complicada, per això sap que se sent molt agraït amb les Campos. Ha reconegut que sempre li han pagat molt bé, ja que ell presta els seus serveis amb una gran eficàcia. Borrego ha descobert quin és el sou del xòfer, a qui considera un germà més perquè sempre ha estat integrat a la família.

Carmen Borrego s'ha emportat grans decepcions

Carmen va desconfiar perquè fa un temps hi va haver una altra persona que la va decebre en el passat. Estem parlant de María, la dona que ajudava María Teresa Campos en les tasques domèstiques. D'un moment a l'altre va marxar al seu país i no va tornar, tot i que era la gran còmplice de la presentadora.

Borrego està enmig de mil batalles i l'únic que vol és no tenir problemes amb els seus. Els suports televisius venen i van, però la família és per sempre.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp