Carmen Borrego amb ulleres de sol i fumant-se un cigarret

Carmen Borrego segueix tocant fons amb una altra pèrdua propera: «Quina pena més gran»

Carmen Borrego s'enfronta a una mort inesperada

Carmen Borrego havia aconseguit solucionar els seus problemes i estava a punt de començar una nova etapa. Però, malauradament, ha passat una cosa molt greu. Així és, la germana de Terelu ha hagut de fer front a una mort que li ha deixat completament fora de joc.

Carmen ha abandonat 'Viva la vida' per començar a treballar a 'Sálvame', així que és possible que expliqui allà el que ha succeït. Però tot fa pensar que els seus nous companys intentaran estar a prop d'ella fins que aconsegueixi superar aquest dur tràngol.

La filla de María Teresa s'ha acomiadat per sempre de la seva gossa Nia, una pèrdua que trigarà molt de temps a pair. La col·laboradora ha informat de la notícia mitjançant una fotografia a les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Nia, quina pena més gran», escriu a sota de la imatge. Davant d'aquesta pèrdua, la tia d'Alejandra no ha trigat a rebre l'afecte dels seus seguidors.

Carmen Borrego debutarà a 'Sálvame' en el seu moment més sensible

Carmen garanteix que se sentia molt còmoda en 'Viva la vida', però necessita més diners per solucionar alguns problemes econòmics. I com que dins l'equip de Jorge Javier Vázquez pot treballar més dies a la setmana, doncs així podrà sanejar els seus comptes bancaris.

La tertuliana s'ha acomiadat d'Emma García amb molt de sentiment, ja que assegura que se sentia molt còmoda treballant al seu costat. La presentadora diu que trobarà a faltar la seva presència al plató, però entén que miri pels seus interessos familiars.

José Antonio Avilés, el seu antic company, afirma que des que Terelu es va convertir en col·laboradora de 'Lecturas', Borrego no ha venut exclusives. Per això, després de fracassar en aquest negoci, no ha tingut més remei que mudar-se al plató de 'Sálvame'.

La filla de Teresa compartirà treball amb molts dels seus enemics i ho farà en una de les etapes més sensibles. A causa de la mort de la seva gossa Nia, ara no estarà preparada per lluitar contra els seus rivals amb la mateixa energia.

Carmen Borrego commociona el públic després de la mort de Nia

Els seguidors de Carmen han apreciat que el gos encara era molt jove i que no tenia cap malaltia diagnosticada. Per aquest motiu, pensen que la causa de la mort és el parvovirus, un mal que afecta els cadells amb freqüència.

Hi ha la possibilitat que la mascota entrés a la família Campos amb el virus, però cap membre tenia consciència. És una cosa molt comuna en gossos que es crien en determinades circumstàncies, sempre a esquena de les seves futures llars.

Borrego encara no ha donat més detalls, tot i que tindrà l'oportunitat de fer-ho durant les seves col·laboracions a 'Sálvame'. És més, tot fa pensar que el programa té planejat donar-li molt protagonisme, ja que és un personatge bastant sucós.

Abans de començar la seva nova aventura televisiva, la tertuliana li ha enviat un missatge a Raúl Prieto, el seu antic director. En aquest assegura que li deu tot el que sap i que estarà eternament agraïda que en el seu dia apostés per ella.

Així mateix, Terelu Campos ha donat suport a la seva germana en aquest projecte tan complicat perquè entén que necessita els diners per seguir endavant. Però, qui no s'ha mostrat tan comprensiva és Alejandra Rubio, que posa per davant el seu benestar a l'economia.

No obstant això, el clan torna a estar molt unit després d'aquesta pèrdua, ja que tots senten una gran passió pels animals. De fet, Teresa comparteix una gossa amb la seva filla gran que va comprar Carmen durant els enregistraments del 'reality' que protagonitzaven a Telecinco.

Sens dubte, l'equip de Jorge Javier es farà ressò de la notícia, pel fet que ha causat una gran repercussió a les xarxes socials. A més, són conscients que la col·laboradora genera millors moments quan està angoixada.