Carmen Borrego

Carmen Borrego no ho pot seguir amagant i revela què va passar amb els 2.000 €

Carmen Borrego s'ha vist obligada a revelar què ha passat

Carmen Borrego no travessa un bon moment. La col·laboradora fa setmanes que s'enfronta a una pressió mediàtica desmesurada per tota la polèmica desencadenada pels àudios de la seva nora, Paola Olmedo, i l'anunci que seria àvia.

Ara, la filla de María Teresa Campos ha d'afrontar un nou revés. Al plató de Viernes Deluxe es va revelar un episodi ocult de Carmen Borrego. Per a la col·laboradora no va ser gens fàcil pair-ho, ja que es tracta d'un tema de diners en un moment que va ser molt complicat per a ella. Va ser la seva gran amiga, Belén Rodríguez, qui va explicar aquest succés en un polígraf que no va deixar ningú indiferent.

Carmen Borrego va haver de demanar diners a la seva companya Belén Rodríguez

Els problemes econòmics dels col·laboradors de Sálvame ha acaparat titulars durant molt de temps. El fet de treballar a la televisió de vegades també té el seu costat negatiu. Tot i la gran càrrega de treball dels col·laboradors, en alguna ocasió s'han vist en moments de feblesa econòmica.

Per exemple, Kiko Hernández va revelar que, després d'una inspecció del fisc, Hisenda li exigia la quantitat de 700.000 € i va ser la seva amiga Belén qui es va oferir a ajudar-lo. Una cosa molt semblant li va passar a Carmen Borrego i ha estat Belén Rodríguez qui ho ha explicat.

Carmen Borrego
Carmen Borrego ho ha explicat tot. | Mediaset

La periodista se sotmetia a un polèmic polígraf. En una de les preguntes formulades per Conchita, Rodríguez havia de respondre a quin col·laborador li havia prestat diners. Després d'això, Carmen Borrego va decidir prendre la paraula gairebé immediatament i ho va explicar tot:

«A mi Belén em presta 2.000 € fa uns anys perquè els necessitava, i orgullosa puc dir que me'ls va deixar. De fet, ella mateixa m'ha dit avui abans de fer el polígraf que li farien aquesta pregunta. Jo li he dit que no hi havia problema, que digués la veritat», confessava la germana de Terelu Campos.

La relació entre la periodista i la col·laboradora ve de lluny, totes dues tenen una amistat molt gran des de fa anys. Així que calia esperar que Belén hi seria si la Carme ho necessités. Tanmateix, el tema dels diners no va acabar aquí, Belén va afirmar que sabia que aquesta pregunta sortiria. Carmen Borrego no és a l'única a qui ha prestat diners: «Avui he vingut a fer el polígraf i m'he adonat que davant de mi hi hauria dues persones a qui he prestat diners», confessava. L'altra persona seria Marta López, a qui va deixar 3.000 €.

La col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja
La periodista va prestar 2.000 € a Carmen. | TELECINCO

Carmen Borrego es troba en un moment complicat

Carmen Borrego ha demostrat més d'una vegada que no té problema a parlar públicament de la seva vida. Ella sap millor que ningú com funciona aquest món de la televisió, però també és coneixedora que cal pagar un preu molt alt per estar al focus televisiu.

Les últimes setmanes han estat gairebé insuportables per a Carmen: la pressió mediàtica a què ha estat exposada ha creuat límits. Fa només uns dies, la filla de María Teresa Campos havia de ser atesa per un metge al mateix programa a causa d'un atac d'ansietat. Per tant, ara mateix necessita distanciar-se una mica de totes les polèmiques i deixar que les controvèrsies sobre la família vagin desapareixent.