Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de María Patiño

María Patiño confirma la separació i envia un missatge molt dur

María Patiño no calla i ho revela tot

María Patiño no es va poder creure la retirada del defensa del Futbol Club Barcelona, Gerard Piqué. Com no podria ser altrament, Sálvame no ha dubtat a comentar aquesta gran notícia. Com bé sabem, s'ha parlat molt de la ruptura entre Piqué i Shakira el darrer mes de juny. Se'n diu que aquesta relació ja tenia una mort anunciada. Des que ho van anunciar fins al dia d'avui, s'ha fet ressò d'aquest esdeveniment.

Els dubtes sorgeixen quan aquesta setmana ens hem assabentat de la gran notícia de la retirada del futbolista, poc temps abans del Mundial. El protagonista, amb només 35 anys, va esmentar en un vídeo a les xarxes socials que aquesta trobada de la lliga seria l'última. El darrer partit on puguem veure el futbolista jugar ha estat aquest darrer dissabte a l'estadi del Camp Nou a Barcelona.

Cal recordar que el jugador ha estat a l'equip 14 anys, després de tornar del Manchester United el 2008. En aquest vídeo podem escoltar el futbolista dir: «Vull dir-vos que he decidit que és el moment de tancar aquest cercle». Haurà estat Clara Chía Martín, la nova xicota de Piqué, la raó de l'abandonament del futbol?

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Serà Clara Chía la raó per la qual el futbolista abandona el seu equip? | EP

María Patiño envia un missatge a Piqué

Aquesta mateixa decisió va ser comentada a Sálvame i un dels col·laboradors, Alonso Caparrós, no va dubtar a donar-hi el seu punt de vista. Creu que el que ha passat «s'ha precipitat per tot l'embolic que hi ha hagut» per la ruptura recent amb la cantant Shakira. Una altra de les possibles raons per les quals creu que el futbolista ha deixat l'equip és pel seu nou festeig amb Clara Chía.

María Patiño, davant d'aquestes paraules, no ha tingut més remei que saltar en defensa de la cantant. Aquesta esmentava que: «Shakira continua cantant i ell, si volgués, podria continuar jugant. No responsabilitzem».

Després d'aquesta contradicció d'opinions, els col·laboradors han creat un moment de tensió al plató. Aquest fet va fer saltar Maria: «Que no vaig de feminista». La col·laboradora té molt clar que, per al futbolista, la ruptura no és un motiu creïble per deixar el seu ofici.

Imatge de Gerard Piqué al Metropolitano.
Gerard Piqué ha posat fi a la seva carrera com a futbolista. | EP

La decisió de Clara Chía, parella del futbolista, després de la retirada de Piqué

Després d'aquesta decisió, com s'esperava, totes les mirades es posen sobre l'actual parella del jugador de futbol i motiu de la seva ruptura.

Les paraules del futbolista a la retirada van ser: «Vosaltres, culers, m'ho heu donat tot, i ara que els somnis d'aquell nen s'han complert vull dir-vos que és el moment de tancar aquest cercle. Sempre he dit que després del Barça no hi hauria un altre equip, i així serà. Aquest dissabte serà el meu últim partit al Camp Nou».

D'altra banda, Shakira està centrada en la promoció de la nova cançó Monotonia i en la salut del seu pare. Aquest està ingressat a l'hospital, on fa poc va rebre la visita de Piqué.