Carmen Borrego

Carmen Borrego té por de no poder conèixer el seu net després del que ha passat

Carmen Borrego és conscient de tot el que va passar

Carmen Borrego és conscient que tindrà un Nadal molt difícil. No serveix de res el suport de Terelu Campos o de la seva mare María Teresa si la relació amb el seu fill no és bona.

Aquest estiu, les Campos es convertien en portada de Lecturas amb una fotografia del casament entre José María Almoguera, fill de Carmen Borrego, i Paola. Però, el que va ser un moment molt feliç, ràpidament es va dissipar els mesos següents. Carmen Borrego es va posar molt contenta quan va saber que seria àvia, i és que la seva nora està embarassada, però poc després es van filtrar uns àudios que no van agradar gens a les Campos.

Muntatge Carmen Borrego i el seu fill
Carmen Borrego ho està passant malament per la polèmica amb el seu fill | Catalunya Diari

Els àudios que es van filtrar eren de Paola, nora de Carmen Borrego,dirigits a la seva mare Katy, consogra de Carmen. En aquests, mare i filla criticaven fortament les Campos, cosa que no va agradar gens a Carmen i que va sortir en defensa de la seva família.

És clar que el que no s'imaginava és que en defensar Alejandra Rubio, María Teresa i Terelu, el seu fill José María s'enfadaria amb ella. Tant, fins al punt que no han parlat des d'octubre, segons ha publicat Lecturas. Per aquest motiu, Borrego tindria por de no poder conèixer el seu net, atès que la relació amb la seva nora i el seu fill encara no s'ha arreglat després del que va passar.

Tal com escriu la revista i segons una font propera a la col·laboradora, «la menor de les Campos ja no pot suportar la vida sense el seu fill. Està disposada a tot per recuperar el seu amor».

Així van ser els àudios que es van filtrar de la nora de Carmen Borrego criticant-la

Carmen Borrego
Carmen Borrego no suporta els insults que la seva nora ha dirigit a la seva família | GTRES-Lecturas

Als àudios que es van filtrar se sentia a Paola parlar de les Campos com a «altives», «prepotents», «lletges» o «estirades». Aquests àudios eren de la nora de Paola i els havia enviat  a diferents persones.

«Soc molt rancuniosa, moltíssim. A mi quan me la juga algú… Alguna cosa m'ha d'aportar», deia en un dels àudios. «Em vaig casar per la festa», se la sent confessar en un.

«Té el cel guanyat», diu referint-se al seu marit pel que fa a la seva mare Carmen Borrego. «La meva sogra sembla més gran per la seva forma de vestir i té un munt de papada… no ha quedat del tot bé», explica, mentre matisa que té força papada durant tres vegades més.

Aquesta va ser la resposta de Carmen Borrego que va molestar tant el seu fill

Una font propera de Carmen Borrego va revelar a Informalia que «el disgust ha estat monumental i això costarà a la petita de les Campos certa distància amb el seu fill», cosa que finalment ha passat.

«No veig que estigui dient una cosa contra mi. A mi el que m'importa és la felicitat del meu fill i si la meva nora no m'estima, qui ha d'estimar és el meu fill. No em sento ofesa, tinc claríssim que m'estimen», va dir en un primer moment Carmen Borrego.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Carmen Borrego farà el possible per solucionar el problema entre ells dos | Catalunya Diari

«Sé com és ella, com parla ella i que les coses que diuen es poden malinterpretar perquè sempre parla rient. Amb la meva nora hi tinc una relació fantàstica, però amb la seva mare amb prou feines hi tinc relació», va explicar.

Però, a mesura que això anava transcendint en més programes i s'anaven coneixent nous detalls, Carmen Borrego va explotar. «Crec que no té prou vímets per jutjar ni la meva neboda ni la meva germana, perquè no les coneix. Està jutjant-les o parlant com algú que està veient la tele i jutja dues persones que no són de la seva família».

Finalment, Carmen va exclamar mirant a càmera que «em perdonaràs, Paola, però ets una ximpleta, filla. T'estan utilitzant, no hauries d'haver contestat mai això».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp