Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sofía Suescun

Sofía Suescun rep la pitjor notícia del càncer que pateix la seva mare

Sofía Suescun ha hagut de fer front a la malaltia tan complicada de la seva mare

Sofía Suescun és una de les cares més conegudes del nostre país. La noia, a més d'arrasar a la petita pantalla, també ho fa a través de les xarxes socials, on acumula milions de seguidors. El seu carisma i la seva personalitat l'han fet ser una de les concursants de GH més estimades.

Haver estat i ser una de les persones amb més seguidors i amb una vida que aixeca tanta curiositat, l'entorn de Sofía Suescun també ha esdevingut una cosa mediàtica. La seva mare, Maite Galdeano, amb qui va entrar a la casa de GH ja és una de les dones més seguides. El seu humor i els seus comentaris hilarants l'han convertit en un personatge televisiu.

I és que Sofia Suescun i ella estan molt unides. Comparteixen i s'expliquen tot el que passa a les seves vides. No obstant això, hi va haver una cosa que Maite no va arribar a explicar a la seva filla fins molt de temps després que passés.

Imatge de Sofía Suescun amb Maite Galdeano
Sofía Suescun rep una forta notícia sobre Maite | GTRES

 

Un dur revés

La sogra de Kiko Hernández pateix una malaltia greu que influeix en el seu dia a dia. És un càncer de sang del qual ha d'estar molt pendent. No obstant això, no ho va explicar a Sofia Suescun fins després de dos anys d'assabentar-se'n.

Així ho va explicar per a la revista Lecturas , «em va sortir quan tenia 38 anys. A la Clínica Universitària (de Navarra) em van fer proves de contrast i altres, és genètic. És una malaltia desconeguda i per això no la saben dominar bé».

Sofía ha rebut la notícia i la segueix assimilant: la malaltia és genètica. Tot i això, la seva mare és forta i no es rendirà mai.

Sobre com ho va saber Sofia Suescun, la de Pamplona ha dit que li ho va amagar. «Això del càncer no ho vaig explicar fins fa poc. Abans li deia: «La mare té un problema a la sang, com l'avi, i s'ha d'anar a tractar»».

Sofía Suescun, però, s'adonava que alguna cosa estava passant. Tot i que mai va poder imaginar-se la gravetat de l'assumpte. «A mi m'han fet autèntiques sagnies, m'han tret mig litre de sang mentre estava pencant, perquè comportava un risc brutal.»

Sofía Suescun no pot més

«I, és clar, la meva filla se n'assabentava. Jo em quedava marejada, em trobava súper malament, molt fatigada, horrible...». La seva mare va fer el que va pensar que era el millor per a la seva filla: «així que ho vaig haver d'anar dient a poc a poc».

Però, quan finalment Sofía Suescun va saber l'assumpte, Maite recorda com va ser aquell moment. «La cria, com que és tan tímida, es va esfondrar, ens ha enxampat això estant les dues juntes. Ella sempre m'ha vist malament i ha estat testimoni de com m'incapacitaven».

El càncer que pateix ha estat força complicat per afrontar, sobretot perquè el seu lloc de treball com a conductora d'autobusos corria perill. «L'hòstia final va arribar quan vaig haver de renovar els permisos de conduir i em van dir que amb aquesta malaltia no podia conduir autobusos».

«Em van dir: «Pots ser la causant de crims, t'ho repeteixo, crims!, de matar persones». Em vaig començar a sufocar i vaig caure en una depressió, cada dia estava pitjor i no hi havia manera de millorar», recorda.

Va ser en aquell moment quan va decidir demanar ajuda. «Vaig començar a anar al psicòleg, perquè, és clar, no podia conduir i, res, psicòlegs, psiquiatres... No sabia com assimilar-ho ni de quina manera».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp