Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin està trist pel que ha passat amb la seva primera xicota

Pablo Urdangarin podria haver trencat amb la seva primera xicota

Pablo Urdangarin és, sens dubte, un dels fills més coneguts de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, però no precisament per ficar-se en problemes.

El jove ha intentat mantenir-se en un segon pla, però tampoc s'ha tallat a l'hora de defensar la família quan ha calgut.

Aquest darrer any ha estat especialment difícil per als Urdangarin. I més després que Iñaki fos enxampat en actitud afectuosa amb una companya de treball, Ainhoa Armentia, i anunciés la seva ruptura amb la infanta Cristina.

Primer pla de Pablo Urdangarin.
Pablo Urdangarín s'ha convertit en un jove molt responsable | GTRES

Però, enmig de tot l'escàndol, Pablo ha demostrat tenir una gran fortalesa i no s'ha separat de sa mare en cap moment.

Així, són molts els que han acabat posant els ulls en aquest jove que té intenció de seguir els mateixos passos del seu pare al món de l'handbol.

De fet, la seva vida personal cada cop crida més l'atenció a la premsa, ja que als 21 anys molts volen indagar sobre els seus possibles romanços.

Pablo Urdangarin amb la seva xicota
Pablo Urdangarin i la seva nòvia, Juliana | Europa Press

I, segons hem pogut saber, «manté una relació des de fa un any amb una jove anònima que encara no hem vist».

«Una relació estable que ja els hauria portat a conèixer les seves respectives famílies i fins i tot a entrar a Palau, on sembla que ja coneixen la parella de Pablo».

Molt centrat en l'esport i allunyat dels escàndols, Pablo Urdangarin s'ha convertit en tot un orgull per als pares i un exemple per a la resta dels germans.

De fet, ha demostrat també estar molt unit als seus avis, els reis Sofia i Joan Carles, que ho expliquen entre els seus néts favorits.

Pablo Urdangarin, al focus mediàtic després de conèixer-se això de la seva primera relació

Això sí, de la relació que pot mantenir amb les seves cosines Elionor  i Sofia, filles dels reis Felip i Letícia, se'n sap poc.

D'altra banda, salta a la vista que en Pablo és un jove molt atractiu i que segurament crida l'atenció de moltes noies.

Just per això, n'hi ha que asseguren que aquesta suposada relació mai no va existir i que «està solter, centrat en els seus estudis, en l'esport i en la seva família».

Pablo Urdangarin i la seva parella Juliana.
Pablo Urdangarin i la seva nòvia Juliana hauria trencat | Europa Press

De fet, insisteixen que «si hi hagués una noia ja haurien estat fotografiats simplement pel seguiment de premsa massiu que el jove té a Barcelona».

La premsa està contínuament seguint-li el rastre, cosa que també fa molt difícil que pugui portar una vida normal. I més després de la notícia de la separació dels pares.

Però, això sí, ningú dubta que «candidates no n'hi falten, les peticions de seguiment a les seves xarxes van de mil en mil».

Pablo desperta veritables passions entre les noies de la seva edat «i als voltants dels camps on juga partits firma autògrafs i es fa desenes de selfies».

Pablo Urdangarin jugant amb el Barça
Pablo Urdangarin segueix centrat en la seva carrera al FC Barcelona | EP

Però més enllà d'això, hem pogut saber que ara que acaba de fer els 22 anys i té els estudis a la recta final, també ha decidit fer el pas de treure's el carnet de conduir.

De fet, nombrosos mitjans asseguren que ja ha aprovat l'examen teòric i s'hauria bolcat a les pràctiques de cotxe.

D'aquesta manera, podrà desplaçar-se amb total llibertat per la ciutat i no haurà de dependre d'autobusos o del metro, cosa que també li garanteix més privadesa al seu dia a dia.

Encara que molts insinuen que podria arribar a compartir el cotxe de la família, un Volkswagen, amb els seus germans Miguel i Juan .

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp