Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David Flores pagava un dineral per poder estar amb els fills

Antonio David té un gran deute pendent amb la seva ex

La guerra entre Antonio David Flores i la seva ex Rociíto està molt lluny d'acabar. La parella fa anys que s'enfronta als jutjats pels drets dels seus fills, Rocío i David. Tota la situació ha fet fins i tot que el seu fill petit decidís demandar Carrasco per l'impagament de la pensió alimentària que li deu des de l'any 2018.

Això, sumat a les acusacions per abandonament de la llar i d'haver-se desentès completament dels nens. Sobretot de David, que té necessitats especials i era declarat dependent econòmicament.

Antonio David Flores
Antonio David Flores es guanya la vida penjant vídeos a Youtube després d'allunyar-se de la televisió | YOUTUBE

La jutgessa determinava que Rociíto havia de pagar uns 200 euros mensuals al seu fill, quantitat que s'ha negat a donar-li fins ara, arribant a un deute de 7.000 euros. Precisament per haver estat declarat dependent econòmicament, el jove hauria estat rebent uns 400 euros relacionats a la seva condició de salut.

D'aquesta qüestió, Carrasco no n'estava al corrent i la va agafar per sorpresa, segons explicava ella mateixa. Antonio David va començar pagant per poder tenir cura dels seus fills després del seu primer divorci, però després tot va canviar.

'Story' d'Antonio David Flores comprant
Antonio David ha tingut molts problemes econòmics | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO

D'aquesta manera, Antonio David exigia una profunda investigació sobre el patrimoni de la seva ex, a més de l'embargament d'aquells diners que deu al seu fill més interessos. Aquí també s'inclou la quantiosa quantitat que hagi pogut rebre per exposar-lo a Rocío, contar la verdad para seguir viva.

Tot i això, Antonio David Flores també té un deute pendent amb la mare dels seus fills, i més després d'haver-se declarat insolvent en cert moment. Precisament per això, Rociíto prenia la decisió d'acusar-lo per un presumpte delicte d'alçament de béns.

Antonio David Flores encara deu una gran quantitat de diners a la seva ex, Rociíto

«La majoria de diners no els cobrava ell, els cobraven societats a què ell pertanyia. Per això vam decidir posar-li aquesta querella», sentenciava la dona de Fidel Albiac. Així, tot indica que el conflicte és molt lluny de resoldre's.

El 2017, Antonio David es lamentava per no tenir prou diners per mantenir els seus fills, una situació molt desesperant que li feia impossible poder complir el deute que té amb la seva ex.

«Vaig estar dos anys i mig sense treballar, pagava totes les despeses i em van embargar la meva casa. A partir d'aquí no he millorat. No tinc prou mitjans per poder mantenir els meus fills», assegurava en una entrevista.

Foto d'Antonio David amb Rocío, David i Lola Flores, els seus fills.
Antonio David Flores està molt unit als seus fills | Instagram

Però, per sort, en tot moment va  comptar amb el suport de la que era llavors la seva dona, Olga Moreno. «Per als fills d'Antonio David, soc la seva salvació», reconeixia emocionada.

En aquell moment, Hisenda reclamava ni més ni menys que 452.000 euros al malagueny, sense comptar  el milió que encara té pendent per la demanda que va perdre contra Rocío Jurado.

També deu els 58.000 euros que Carrasco, alhora,  li exigeix per l'impagament de la pensió dels seus fills mentre encara estaven a càrrec seu.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Antonio David encara deu molts diners | GTRES

Sobre aquests deutes,  Antonio David Flores no s'ha pronunciat. Potser està esperant que les coses se solucionin al jutjat.

Cal remarcar que la situació de l'exguàrdia civil ha millorat força després d'haver tocat fons el 2020 amb l'emissió de la docusèrie.

Antonio David decidia demandar La Fábrica de la Tele per acomiadament improcedent i per una vulneració del seu dret a l'honor. Arran d'aquesta demanda, la productora es va veure obligada a indemnitzar-lo amb ni més ni menys que 82.361 euros, una xifra que no li semblava del tot justa i el duia a exigir elevar aquesta quantitat a 120.000 euros per danys morals.

A aquesta quantitat se li haurien de sumar també 32.360 euros pel salari que va deixar de percebre després de l'acomiadament i 30.000 euros per danys patrimonials. Per tant, la indemnització a Antonio David Flores total pujaria a 182.361 euros.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp