Primer pla de Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera descobreix qui és la nova il·lusió d'Eva González

Cayetano Rivera ja sap qui està al costat de la seva dona

Cayetano Rivera sembla que fa més d'un mes que està separat de la seva dona, Eva González. De moment, cap dels dos ha volgut parlar sobre la ruptura, encara que sí que l'han confirmada algunes persones del seu entorn. Ara estan vivint un moment difícil, però ella ha aconseguit recuperar-se, segons les fotos que s'han publicat.

El torero ha pogut veure la seva parella passant-s'ho d'allò més bé i rient. Els responsables que ella s'hagi divertit de valent no han estat altres que els seus millors amics de la seva terra natal. Amb ells ha passat una vetllada especial i inoblidable.

Cayetano Rivera veu Eva divertir-se

El fill mitjà de Paquirri està absolutament allunyat dels mitjans i, fins i tot, de les xarxes des que se'n va revelar la separació matrimonial. Per això no sabem res sobre com està afrontant-la. Tanmateix, a la seva dona l'hem vista a la televisió, ja que presenta La Voz.

A més a més, Cayetano sap que la premsa la va 'enxampar' recentment sortint a treballar i les imatges que van obtenir ens van sorprendre: va aparèixer trist i capbaixa, deixava clar que estava realment trista per la ruptura.

No obstant això, sembla que tot no són penes a la vida de la parella de Rivera. A poc a poc, va tornant a somriure i un bon exemple és l'exclusiva que avui publica la revista Diez Minutos. Hi apareix Eva rient i gaudint d'una nit 'boja' amb els seus amics de Sevilla.

A les imatges queda palès que, a més de tenir la seva família, ella ha trobat en les seves amistats a un gran suport. Ells són qui han aconseguit que es diverteixi, que s'oblidi dels problemes i que s'ho passi d'allò més bé.

Segons haurà pogut llegir el torero al reportatge, l'andalusa va quedar amb la seva colla a la capital sevillana. Allí, van estar sopant en un famós restaurant, Doña Rufina, i més tard van decidir continuar la festa. Una festa que es va allargar més del previst i que els va portar fins i tot a passar moments molt bons a una plaça.

D'aquesta vetllada tan especial no només n'hem pogut tenir coneixement per l'exclusiva de la revista, sinó també per una fotografia que ha pujat González a les històries del seu Instagram. Hi apareix amb tots els seus amics al balcó del restaurant on van estar sopant i l'ha acompanyada amb les paraules «els meus amics» al costat de diverses emoticones de cors, amb què indica quant els estima.

Cayetano Rivera afronta la seva nova vida

Pel que fa al germà de Kiko Rivera, desconeixem completament com es troba en aquests moments, ja que, com hem indicat, està allunyat de la vida pública. A les xarxes socials tampoc no fa acte d'aparició i l'última publicació és del 18 de novembre.

Cayetano ha optat per portar el seu dolor en la més absoluta intimitat. Tot i això, sí que ha transcendit que, després de la seva ruptura matrimonial, ha començat una nova vida a Sevilla. Suposadament, ha llogat una casa de 200 metres quadrats a la famosa urbanització de Montequinto de la capital andalusa. Ho ha fet per poder estar tan a prop com sigui possible del seu fill, que viu a Mairena de l'Alcor, d'on és Eva. Té clar que, malgrat que la família s'ha trencat, vol ser present com fins ara a la vida del petit, que aviat complirà 5 anys.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp