Rocío Flores

Rocío Flores, llesta per defensar el seu avi: ja té les gravacions

Rocío Flores té clar en quin bàndol es posiciona

Rocío Flores es prepara pel que està a punt de veure la llum i que posarà la seva mare en una situació complicada. La filla d'Antonio David pensava que, després que s'acabessin els documentals de Rociíto, la seva vida tornaria a la calma, però estava molt equivocada. Una nova polèmica aguaita la 'influencer' i s'haurà de posicionar.

Rocío va decidir allunyar-se dels mitjans i guardar silenci sobre els problemes de la seva família mediàtica. Farta de donar la cara per tothom, la noia ha pres la ferma decisió de no entrar en cap polèmica. Tot i això, pot ser que hagi de trencar la seva promesa davant la ràpida emissió d'uns àudios que afecten directament el seu avi, Pedro Carrasco.

Rocío Flores i la polèmica que amenaça el seu avi

Rocío Flores sent una veritable devoció pels seus avis materns als quals té tatuats a la pell. Guarda records d'ells a la memòria i lamenta profundament no poder-ne gaudir. Coneix molt bé la història de tots dos, encara que sempre ha prevalgut la figura de 'La Más Grande' sobre la de l'exboxejador.

Per això, Rocío Carrasco vol donar al seu pare el lloc que es mereix i anunciava un nou projecte televisiu. Després de finalitzar En el nombre de Rocío, la filla de la de Chipiona va confessar que estava treballant en una sèrie sobre Pedro Carrasco.

Primer pla de Rocío Flores seriosa en el photocall del festival Starlite.
Rocío Flores s'assabenta que l'amenaça és real. | GTRES
 

Un fet que no va agradar gens a Raquel Mosquera, que ha carregat contra la dona de Fidel. Mentre a la televisió intenta mostrar-se una mica més mesurada, en la intimitat la perruquera treu les ungles.

Entre rul·los, laca i assecadors, Raquel ha malparlat contra la mare de Rocío Flores sense saber que l'estaven gravant. Uns àudios dels quals Sálvame va oferir un avançament i que demostren les intencions de Mosquera.

La vídua de Pedro no està disposada que es gravi cap sèrie sobre el que va ser el seu marit sense el seu consentiment i així ho va manifestar. «No ho permetré», se li sent dir, deixant clar que farà tot el possible per evitar-ho.

Foto de Raquel Mosquera seriosa.
Raquel vol evitar la sèrie sobre el seu marit. | GTRES
 

Raquel creu que se n'estan rient d'ella i no vol que sigui Rocío qui s'emporti tot el mèrit. «Jo no soc cap pallassa, tinc els ovaris molt ben posats», afegia enfadada.

Rocío Flores sap que farà l'impossible per evitar-ho

Rocío Flores va demostrar fa poc que sentia un gran afecte per la vídua del seu avi. Sabent que s'asseuria al Deluxe per desmentir la seva mare, la 'influencer' li va donar suport públicament.

Tot i això, li agradaria conèixer molt més sobre la trajectòria esportiva de l'exboxejador. Una cosa que la sèrie que prepara la seva mare li podria servir de molta ajuda.

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores sap s'acosta una altra guerra familiar. | Instagram
 

La intenció de la filla de 'La Más Grande' és aprofundir en aquests moments de la seva vida. D'aquesta manera, deixaria de banda la part en què es converteix en personatge del cor al costat de la perruquera. Un fet que Raquel no comparteix ni pensa acceptar.

«És algú que ha estat molt important dins de l'esport, de la boxa, però de l'esport del país», va comentar Rocío. «És una figura emblemàtica d'Espanya, campió el món, als Estats Units s'han hagut d'inventar la història de Rocky i aquí hi és, aquí estava», ha afegit.

La dona de Fidel està entusiasmada amb el projecte i confia que farà justícia a la figura esportiva del seu pare. El seu desig és donar-li el lloc que es mereix i netejar una mica la seva imatge ocupant les portades de les revistes del cor.

Tot i això, Raquel no li ho posarà fàcil i amenaça d'evitar-ho tant sí com no, com han revelat els àudios. Uns àudios que encara revelen més coses sobre el veritable caràcter de Mosquera i que ben aviat veuran la llum.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp