Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame

Carmen Borrego posa cara al traïdor que va intentar boicotejar la boda

Carmen Borrego s'enfila per les parets

Les Campos han de fer front a un cop nou i duríssim després de celebrar l'enllaç de l'any. El fill de Carmen Borrego es casava aquest cap de setmana passat, encara que amb molts contratemps pel mig.

A poques hores de l'enllaç, la filla de la Maria Teresa Campos descobria que algú molt proper intentava boicotejar el seu gran dia.

Un fet davant el qual es mostrava completament furiosa, i és que van arribar-se a filtrar molts detalls que gairebé ho arruïnen tot.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb mascareta.
Pipi Estrada culpa Alejandra Rubio de ser una traïdora  | GTRES

«Temps al temps, aquesta família està demostrant dia a dia que està desunida. I ara mateix té un enemic infiltrat i és Alejandra», opinava sense embuts Pipi Estrada.

«Va amb un bidó de benzina permanentment dins del clan Campos, diu amb molta sorna: 'Rocío Carrasco al meu casament si vindria'».

La notable absència de la filla de 'la més gran' i íntima amiga del clan en aquesta celebració ha generat una gran controvèrsia.

Carmen Borrego i els seus fills
Carmen Borrego no va poder gaudir del casament del seu fill   | La Noticia Digital

I fins i tot Terelu li retreia obertament, assegurant que no entenia els motius pels quals tant Carrasco com Albiac van declinar la invitació.

«Estem farts d'escoltar i se'ns omple la boca permanentment amb 'la meva germaneta', aleshores si és la teva germaneta, es casa el fill de la teva germaneta», sostenia Estrada.

A més, advertia que «el capítol de Rocío Carrasco no s'ha acabat, us anireu assabentant de coses increïbles, al·lucinants».

D'altra banda, i malgrat els intents, res no va poder entelar la felicitat de María Teresa Campos i els seus en un dia tan especial.

Carmen Borrego fa front a la polèmica

«Ha estat molt emotiu. Ha estat molt original, molt personal, molt animat», comentava Terelu. «Què us diré de José María, anava maquíssim».

I respecte a la núvia, assegurava que «ha estat molt emocionada. Ha dit coses tan boniques. No la coneixia personalment, però he tingut el privilegi de veure-la abans que ningú vestint-se de núvia. Molt afectuosa».

Encara que, sens dubte, qui estava més il·lusionada era la matriarca del clan. «Per a la meva mare l'home de la seva vida s'ha casat, com ella diu».

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Carmen Borrego no s'esperava l'absència de Rocío Carrasco  | GTRES

Lamentablement, aquest no va ser el cas de Carmen Borrego, a qui tanta polèmica acabava passant-li factura.

«Ahir estava molt enfadada. Jo crec que no va gaudir gaire del casament en general», revelava Alejandra Rubio.

«Jo vaig veure José molt més tranquil, en cap moment el vaig veure nerviós. M'alegro que en gaudís, perquè Carmen jo crec que estava molt nerviosa. Entenc que es posés així, però m'alegra que José en gaudís».

Així, la noia subratllava les paraules de la mare. «No la conec perquè ningú no m'ha convidat a conèixer-la ni res. A la meva mare tampoc», deia sobre la núvia.

Carmen Borrego
Carmen Borrego està molt enfadada  | Mediaset

«José sí que coneix Carlos. Però és que Carlos està molt integrat a la família, però a un altre nivell. Té molta relació amb la meva mare, amb el meu germà, amb el meu pare», afegia en referència al seu noi.

«De la nostra família va venir molt poca gent i és gent que no té res a veure amb aquest món. Ningú no ha filtrat res», indicava la filla de Terelu Campos.

A més, Alejandra advertia sobre les conseqüències que podria portar una exclusiva d'aquestes característiques: «Ell no hi tenia res a veure. Al final s'ha ficat en aquest món», assenyalava respecte al seu cosí.

«Tenia molt clar que ell volia separar tot això, per això al final si fas una exclusiva ja t'has exposat. Aleshores ja la gent parlarà de tu, opinarà del teu casament, de la teva xicota, de tot».