Carmen Borrego

Carmen Borrego revela el secret del seu primer net i es busca un gran problema

Carmen Borrego ha anunciat que serà àvia

Carmen Borrego ha anunciat que serà àvia per primer cop. Evidentment, aquesta gran notícia no la podia anunciar de cap altra manera que no fos llançant una exclusiva a través de la seva revista de confiança: Lecturas.

«El meu fill s'ha guanyat el cel», és la frase que es podia llegir a la portada. Ja el passat mes de maig el clan Campos van aparèixer en primer pla en aquest mitjà esmentat amb motiu del casament del fill de la col·laboradora, José María Almoguera, amb Paola Olmedo. «El meu fill ha trobat a Paola la dona de la seva vida, és estupenda», va dir al seu moment.

Això sí, aquesta excel·lent notícia per a una de les famílies més mediàtiques arriba en molt mal moment per a tots els seus membres. Fa uns dies es van filtrar uns àudios molt comprometedors de la nora de Carmen Borrego posant verd tots i cadascun dels familiars del seu marit.

Carmen Borrego serà àvia

Sens dubte, aquesta notícia ha suposat una gran felicitat per a la família Campos, sobretot per a Carmen Borrego, que es convertirà en àvia primerenca el proper any. Tal com ella mateixa ha confessat a Lecturas, sent unes enormes ganes de fer d'àvia.

A més, la col·laboradora no va dubtar a explicar com es va assabentar que el seu fill i la seva nora estaven esperant el seu primer fill junts. José María Almoguera va entregar a la seva mare una caixa on hi havia a dins una prova d'embaràs i un xumet.

«Quan em van donar la notícia vaig sortir corrents a la cuina i em vaig posar a plorar com una autèntica boja. No podia deixar de plorar», explicava. Per descomptat, quan es va celebrar el mes de maig passat l'enllaç matrimonial del seu fill, Carmen Borrego va confessar per a la mateixa revista que estava desitjant tenir un net.

Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa Campos i Carmen Borrego
La família Campos espera un nou membre a la família | EUROPA PRESS

I, finalment, la parella ha pogut complir els desitjos de Carmen. En el cas del net més discret de María Teresa Campos serà el primer fill, mentre que per a l'argentina es tractarà del seu tercer fill, fruits d'una relació anterior.

Tot i que tot apunta que Carmen Borrego està feliç per la notícia, el cert és que Jorge Javier Vázquez ha assenyalat que la tertuliana va sentir tot el contrari.

«Carmen Borrego és a casa seva emprenyada (...) perquè ella diu que mai no ha pronunciat aquesta frase», revelava el presentador a Sálvame. Tot i això, el de Badalona assegura que hi ha proves que Carmen Borrego menteix. «La revista està en peu de guerra perquè ha revisat els àudios i Carmen Borrego ha pronunciat aquesta frase», deia.

Potser, la mateixa germana de Terelu Campos es va penedir d'haver pronunciat aquesta frase pels àudios de la seva jove que acaben de veure la llum. Als missatges en qüestió es podien sentir les veus d'Olmedo i la seva mare, Katy, titllant les Campos d'arrogants, a més d'altres ofenses.

«Jo m'imagino que, si ja guanyes diners t'hi acostumes. Es foten merda i cobren d'això, com més mer*a tirin de l'altre i l'aconsegueixin, doncs tenen més posició», se li sentia dir a la nora de Carmen Borrego.

Els polèmics àudios de la nora de Carmen Borrego

Carmen Borrego, en sentir totes les crítiques d'Olmedo a la seva família, es va negar a entrar en una polèmica familiar pel bé del seu fill. Això sí, aclaria el següent. «Em perdonaràs, Paola, però ets tonta», deia.

Carmen Borrego
Carmen Borrego, al punt de mira per les declaracions de la seva jove | Mediaset

Segons la filla de María Teresa Campos, la nora mai no s'hauria d'haver prestat que li traguessin informació per explicar detalls privats de la família. «Paola no ha tingut relació real amb la meva família, ni amb Terelu ni amb Alejandra. Jutjar una persona sense conèixer-la em sembla terrible», explicava.

D'altra banda, també va voler enviar un petit encàrrec a la seva consogra, Katy. «A la meva vida ha d'estar el meu fill, per descomptat, i ha d'estar la meva nora, però no la sogra del meu fill», tancava.