Carmen Borrego pateix un robatori al seu domicili de Madrid

Carmen Borrego pateix un robatori al seu domicili de Madrid

Estava de vacances la setmana passada quan va succeir el robatori valorat en 50.000 euros: «S’han emportat joies i els meus arxius privats»

Carmen Borrego i el seu marit, Carlos Bernal, van trobar-se amb una terrible sorpresa quan van tornar al seu domicili de Madrid després de gaudir de les seves vacances d’estiu. Uns lladres van deixar la seva llar desmantellada després d’emportar-se 50.000 euros en joies i diferents objectes que tenen molt valor sentimental per a la filla de María Teresa Campos

La casa de Carmen Borrego és desmantellada mentre estava de vacances

El conserge de l’edifici va ser qui va fer-li arribar la notícia a Borrego després de descobrir el que havia succeït. Quan la parella va tornar al seu domicili van descobrir que una de les finestres estava forçada: «Obrir la porta de la teva llar i trobar-te-la desmantellada, desvalisada... No és tant el que s’emporten, que s’han emportat bastants coses, com aquesta sensació que et queda», explicava Carmen Borrego a través de la revista ‘Lecturas’.

La col·laboradora va confessar que va trobar-se  «tots els armaris trets, els calaixos, tot obert. És una sensació que m’han tocat tota la meva privacitat, la meva intimitat, tota la meva roba interior llençada per terra...». A aquestes dures paraules, va afegir el següent: «Han hagut d’estar a casa meva bastant de temps per com ho han deixat tot, és el que diu la Guàrdia Civil». A més a més, ha assenyalat en el fet que «no sembla que sigui una banda organitzada, ja que la finestra està forçada per molts llocs».

La col·laboradora estava gaudint de les seves vacances d'estiu amb la seva parella quan ha succeït el terrible fet
La col·laboradora estava gaudint de les seves vacances d'estiu amb la seva parella quan ha succeït el terrible fet | GTRES

 

El malson va tenir lloc durant la nit del passat dimecres, tot i que no va ser fins dijous que el conserge va adonar-se del que havia passat i va posar-se ràpidament en contacte amb el matrimoni. La germana de Terelu Campos no entén com és possible que no hi hagi hagut cap testimoni, ja que viu en la planta baixa de l’edifici:  «Ha estat molt estrany tot perquè ningú ho ha vist, ningú ha escoltat res, i això que el reixat l’han tallat amb un radial». A banda d’això, afortunadament la seva filla no es trobava a l’interior de la casa en el moment dels fets: «No ha enxampat la meva filla a casa de miracle perquè ella sí que estava a Madrid».

També pots llegir: