YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Francisco explica que va cantar en privat pel narcotraficant Pablo Escobar

Ha confessat a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' que va fer un concert privat pel colombià el dia del seu aniversari

Francisco ha explicat una anècdota que ha deixat amb la boca obrta als seus convidats
Francisco ha explicat una anècdota que ha deixat amb la boca oberta als seus convidats | CUATRO

Aquesta edició de ‘Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition’ està provocant titulars de tota mena, i l’últim protagonista ha estat Francisco González, qui era l’amfitrió que faltava per cuinar després d’haver-ho fet Rosa López, Raquel Mosquera, Laura Matamoros i Aless Gibaja. Francisco, amb una dilatada carrera musical entre els anys 80 i 90, va sorprendre els seus comensals amb una anècdota digna de pel·lícula: va cantar pel narcotraficant Pablo Escobar a Colòmbia, el dia del seu aniversari.

 

Li van pagar 1.000 dòlars per cançó

«L’any anterior havia contractat els Rolling Stones i els havia pagat un milió de dòlars, i aquell cop em va contractar a mi. Estem parlant de l’any 1984», va relatar el cantant, davant l’estupefacció dels seus convidats, per a continuació, relatar més detalls d’aquell moment: «De sobte ve el meu mànager i em comenta: ‘m’han dit que cada cop que cantis Latino et paguen 1.000 dòlars’. Va ser la primera vegada que m’han pagat per cantar bisos».

 

Pablo Escobar, va ser un narcotraficant molt conegut de Colòmbia
Pablo Escobar va ser un narcotraficant molt conegut de Colòmbia | CEDIDA

 

El cantant no ha estat l’únic en fer una confessió que ha deixat tots els espectadors amb la boca oberta, ja que aquesta edició de famosos del format ‘Ven a cenar conmigo’ està donant moltes confessions explosives, com quan Rosa López va admetre que tenia ganes de sexe i que algun home «'l’empotrés' contra la paret».

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari