YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Albert Rivera desapareix durant tot l'agost

El líder català de Ciutadans està passant unes vacances molt allunyat del seu entorn habitual de treball

Albert Rivera
Albert Rivera ha tingut un inici d'estiu molt mogut | cedida

 

La gran majoria de líders polítics han desaparegut del focus mediàtic durant aquest estiu, sorprèn el cas d'Albert Rivera, que va acaparar totes les portades per la seva relació amb Malú. La parella va tenir un juliol mogut, però de sobte, a l'agost han deixat de ser tendència.

Albert Rivera està descansant amb la seva família

Ciutadans ha explicat que Albert Rivera es troba tranquil·lament amb la seva família però sempre pendent de l'actualitat. El català va començar l'estiu d'una manera molt moguda, perseguit per la premsa del cor, a causa de la seva relació amb la cantant Malú. El seu ingrés hospitalari va ser el moment clau de la parella, ja que van fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital.

La parella va fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital
La parella va fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital | Cedida

 

Desaparegut des del 29 de juliol

El líder de Ciutadans ha evitat qualsevol compareixença pública des de la seva intervenció en el consell general del partit el 29 de juliol. El català s'ha absentat d'algunes cites polítiques en les quals s'havia especulat la seva presència. No va acudir a la presa de possessió del Govern de Madrid, amb el dirigent de Cs Ignacio Aguado com a vicepresident. Rivera també s'ha mostrat discret a les xarxes socials. En el passat si compartia amb els seus seguidors imatges a Instagram o Twitter, on mostrava els seus quefers estiuencs, però enguany no.

Albert Rivera cedeix el protagonisme

Des del partit asseguren que el seu líder està descansant rodejat dels seus, ja que aquest curs polític ha estat especialment dur. D'aquesta manera, Albert Rivera ha entregat el protagonisme a altres dirigents del partit com la canària Melissa Rodriguez, el diputat Edmundo Bal, el vicepresident andalús, Juan Marín, o Ignacio Aguado.

Albert Rivera
Albert Rivera cedeix el protagonisme a altres dirigents del partit | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...

 


Comentaris
Angels
No l.hem trobat a faltar

envia el comentari