Imatge promocional de 'GH Vip'

'El Cejas' serà un dels concursants de la pròxima edició de 'GH VIP'

Mila Ximénez és una altra de les concursants confirmades per entrar a la casa de Guadalix de la Sierra

La setena edició de 'Gran Hermano Vip' està ja molt a prop i a poc a poc es van desvelant alguns dels noms dels seus participants. 'Sálvame' va ser el programa escollit aquesta setmana per a confirmar la partició de la seva col·laboradora i periodista Mila Ximénez.

Ara, ha estat Mtmad el canal el qual ha fet públic el segon nom confirmat: 'El Cejas'.  Cal recordar que aquest jove futur inquilí de la casa de Guadalix de la Sierra va ser participant d'una de les darreres edicions de 'Got Talent'.

 

Un influencer que no agrada gens a Risto Mejide

És un influencer que, o bé t'agrada molt o bé el detestes. Aquest segon cas és l'extrem de Risto Mejide, que el va haver de valorar com a jurat del programa. Durant la seva participació a 'Got Talent',  'El Cejas' va deixar clar que és tot un personatge, que no té vergonya i que, sobretot, treu de polleguera a persones com Mejide. 

Ara caldrà veure com es desenvolupa en una casa on estarà tancat les 24 hores del dia i en la qual haurà de compartir convivència amb més persones que no coneixerà de res.  Fins al moment, es desconeixen els noms de la resta de concursants i durant les pròximes setmanes s'espera un degoteig d'informacions que aniran aclarint tots els dubtes a l'audiència.

Imatge promocional de 'GH Vip'
Queda menys d'un mes perquè comenci 'GH VIP' | Telecinco

 

Altres novetats de la pròxima edició de 'GH VIP'

D'altra banda, el que sí que està confirmat és que Jorge Javier Vázquez també serà el presentador de la gala 'GH VIP: Límite 24 horas', que s'emetrà els dimarts a Cuatro. Amb aquesta nova incorporació, Jorge Javier estarà per primera vegada al capdavant d'un programa a Cuatro, ja que fins ara havia copat la programació de Telecinco. Finalment, encara està per saber qui presentarà el debat dels diumenges, tot i que es contemplen noms com Jordi González o Sandra Barneda.

També et poden interessar...