Froilà, Victòria i Helena han passat les seves vacances per separat

Victòria Frederica visita el seu avi i demostra que és una conductora experta

La filla de la infanta Helena es va treure el carnet de cotxe poc després de complir els 18 anys

Victòria Frederica ja és una conductora experta. La néta preferida del rei emèrit arribava ahir a la clínica Quirón per visitar el seu avi, qui ja es troba ingressat a planta, recuperant-se de la seva recent operació. La filla de la infanta Helena arribava ahir dimarts a les 11 del matí en un cotxe conduït per la seva mare i acompanyada del seu germà Froilà; quatre hores més tard, els tres abandonaven l’hospital i aquest cop era Victòria Frederica la que conduïa.

Victòria es  va treure el carnet poc després de complir els 18 anys, al contrari que el seu germà Froilà, qui encara no ha trepitjat l’autoescola; va ser el darrer desembre, quan la néta del rei emèrit s’examinava de la teòrica, aprovant-la a la primera, i poc després, en treure's el carnet, se la va començar a veure de seguida conduint en diverses ocasions. 

 

Victòria Frederica, la més bohèmia de la família reial espanyola

La filla de la infanta Helena està esdevenint tot un descobriment en els darrers mesos, demostrant la seva ànsia de llibertat i independència respecte de les normes de la família reial, viatjant i apareixent en tota mena d'actes socials i festivals, com el 'Starlite' de Marbella, o quan se'n va anar de viatge amb les seves amigues a Grècia, concretament a l’illa de Ios, coneguda per la seva moguda vida nocturna.

 

A més a més, les seves habituals sortides nocturnes estan provocant més d’un mal de cap a la seva família, sobretot a la seva mare, qui fins i tot li va recriminar en públic que estava farta que arribés a altes hores de la matinada a casa seva. Tant és així que aquest estiu, Victòria no ha volgut compartir vacances amb la seva mare com era habitual que fes cada any, i ha preferit anar per lliure, gaudint de les vacances a Marbella amb les seves amigues.

 

Froilà, Victòria i Helena han passat les seves vacances per separat
Froilà, Victòria i Helena han passat les seves vacances per separat | GTRES

 

Tots els néts del rei emèrit ja l'han visitat

Poc després de la visita dels fills de la infanta Helena, a la tarda, van aparèixer els reis Felip i Letícia amb les seves dues filles Elionor i Sofia. D’aquesta manera tots els néts del rei emèrit ja han passat per la clínica a visitar el seu avi, ja que la família Urdangarin ho va fer el dilluns, quan el rei es trobava encara a l'UCI.

 

També et pot interessar...