ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Carmen Borrego, enxampada malgrat el seu positiu per coronavirus

María Patiño va afirmar que la col·laboradora va sortir de casa per anar a una clínica estètica

Carmen Borrego a 'Dissabte Deluxe'
Carmen Borrego s'ha saltat l'aïllament pel coronavirus segons María Patiño | Telecinco

Carmen Borrego s'ha ficat en un bon embolic. María Patiño va afirmar aquest diumenge 24 de maig que la filla petita de María Teresa Campos, que va donar positiu per coronavirus, ha sortit de casa per anar a una clínica estètica.

Borrego afirmava aquesta setmana que donava positiu en coronavirus per tercera vegada, però ara la presentadora de 'socialité' l'assenyalava per haver-se saltat l'aïllament: «Jo sé que ha sortit al carrer, t'ho dic jo. Ha anat a una clínica estètica. Podràs imaginar que hem coincidit, ella sortia i jo entrava, desconec el motiu, però sé que ha sortit de casa i això va passar aquest passat divendres», sentenciava Patiño.

Fa uns dies, Carmen Borrego va vendre fins a dues exclusives a la revista 'Lecturas', en què afirmava que havia donat positiu en coronavirus fins a dues vegades i que romania aïllada a casa de forma molt rigorosa.

La col·laboradora va assegurar diverses vegades que passa la quarantena sola a la seva habitació, mentre que el seu marit li prepara tot el que desitja sense entrar en contacte físic. No obstant això, el passat diumenge 17 de maig es va poder comprovar tot el contrari.

La germana de Terelu va parlar per videotrucada amb el programa 'Viva la vida', on col·labora amb assiduïtat, per explicar com estava la seva salut, ja que, com ella assegurava, l'aïllament no ho estava passant bé. «Això és dur! Afortunadament, estic bé, no he estat en fase greu, però l'aïllament et mata. Fa 17 dies que no surto de la meva habitació i ja començo a tornar-me boja», explicava a 'Lecturas'.

«Mare meva, quina irresponsable, sense guants ni mascareta»

A més, a molts internautes els va sorprendre que el seu marit, José Carlos Bernal, entrés de manera inesperada a la videotrucada amb ‘Viva la vida’ i van criticar que no estigués complint l'aïllament que ha de tenir una contagiada amb coronavirus: «Mare meva, quina irresponsable, sense guants ni mascareta» o «i aquesta deia que trobava a faltar estar asseguda al sofà amb el seu marit? Al·lucino. Mentidera», van ser alguns comentaris en les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari