Revelen una baralla que es va produir en el casament de Felip i Letícia

El passat 22 de maig es van complir 16 anys de l'enllaç matrimonial entre els actuals reis

Felipe y Letizia en una imagen de archivo de su boda en 2004.
Felip i Letícia han celebrat el seu aniversari de casament | Gtres

Letícia i Felip VI han celebrat recentment el seu aniversari de casament. Fa 16 anys, el 22 de maig de l'any 2004, els actuals monarques espanyols es van donar el «Sí, vull» a la Catedral de l'Almudena.

El matrimoni en aquell temps no va estar exempt de polèmica. És un secret a veus que la Casa Reial va intentar impedir per tots els mitjans que el futur hereu al tron es casés amb una jove periodista.

En l'ombra, Joan Carles sempre es va mostrar reticent a la seva futura nora, però el llavors Príncep es va plantar i no va deixar elecció al seu pare. O es casava amb Letícia o renunciava al tron. L'ara rei emèrit finalment va haver de cedir i el matrimoni va acabar celebrant-se. La revista 'Vanitatis' ha aprofitat l'aniversari reial per revelar alguns dels detalls més íntims i les anècdotes més sorprenents d'una de les noces de segle.

Alguns d'aquests moments ja formen part de la nostra memòria col·lectiva. La puntada de peu de Froilà a la seva cosina va ser un episodi que ha acompanyat el nét de Joan Carles I fins al dia d'avui.

Baralla tavernària en el casament de Felip i Letícia

No obstant això, altres moments han estat més ocults fins al dia d'avui. És el cas de l'enfrontament tavernari que es va produir durant el dinar nupcial entre dos dels convidats al casament. Una baralla més pròpia d'una pel·lícula de ficció que d'una escena real, on estaven presents comensals de gran rellevància social, política i cultural de tot el món.

El conflicte, per si no n'hi hagués prou, va ser protagonitzat per dos membres de l'aristocràcia italiana: Víctor Manuel de Savoia i Amadeu d'Aosta, dos dels pretendents a l'extinta Corona italiana.

La baralla no va ser breu ni calmada, havent fins i tot d'intervenir la reina Anna Maria de Grècia, tieta de Felip, per separar-los. El rei Joan Carles també va voler tenir unes paraules amb els dos convidats, als que públicament va dir el següent: «Mai més» assenyala 'Vanitatis'.

A la reina Letícia, coneguda pel seu gran caràcter, no devia agradar-li gens aquest episodi que va convertir en protagonistes de les seves noces a dos comensals amb els quals no guardava cap relació.


Comentaris

envia el comentari