Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Joaquín Prat somrient en vestit negre, Carmen Borrego somrient amb les ulleres al cap i una bàscula

Carmen Borrego sorprèn Joaquín Prat en anunciar quants quilos s'ha aprimat

Carmen Borrego els ho ha confessat en ple directe del programa en què tots dos treballen, 'Vamos a ver'

Carmen Borrego, coneguda figura de la televisió espanyola, ha causat un gran enrenou amb la seva recent confessió. Confessió que ha dut a terme al programa Vamos a ver.

Captura de Carmen Borrego en el seu retorn a Así es la vida de Telecinco
Carmen Borrego s'ha sincerat en ple directe | Mediaset

Durant una xerrada en directe amb Joaquín Prat, Carmen Borrego ha revelat quant pes ha perdut gràcies a la seva participació en el reality Supervivientes. La conversa no només ha sorprès aquell, sinó també els espectadors, en revelar detalls personals i la seva experiència al programa.

Carmen Borrego sorprèn Joaquín Prat amb una dada molt personal

El programa Vamos a ver ha estat transcorrent com de costum fins que Joaquín Prat, conegut pel seu estil directe, ha fet un comentari burleta. Exactament, sobre l'estada de Carmen Borrego a Supervivientes. Així, li ha deixat caure que ja ningú no recordava que ella havia participat en l'edició actual del concurs de Telecinco.

Tot i això, el que semblava una broma amistosa ha fet un gir inesperat quan la col·laboradora ha decidit respondre amb contundència. Ho ha fet compartint una reflexió sincera sobre el pas per l'illa.

Captura de 'Vamos a ver' amb Joaquín Prat amb camisa blanca i texans mirant Carmen Borrego en camisa rosa i pantalons negres
Carmen Borrego ha respost Joaquín Prat amb fermesa | Mediaset

Lluny de sentir-se ofesa, Carmen ha respost amb calma i elegància: “En absolut ha estat així, Joaquín. A més, he de dir que el meu pas per Supervivientes m'ha ajudat en moltes coses, entre elles, a aprimar-se”. És més, ha confessat que les seves escasses dues setmanes a Hondures li han servit per “perdre 5 quilos”, deixant el presentador i l'audiència en un estat de sorpresa.

Carmen Borrego admet els beneficis que li ha reportat anar a Supervivientes

La pèrdua de 5 quilos és només una part de la transformació que Carmen Borrego ha experimentat a Supervivientes. I és que participar en aquest reality no és una tasca fàcil, requereix fortalesa física, resistència emocional i una mentalitat positiva. Per a ella, el desafiament no només li ha permès millorar la condició corporal, també li ha proporcionat una nova perspectiva sobre la vida.

I, evidentment, també gràcies a ell ha descobert la seva capacitat per afrontar dificultats. Potser s'ha adonat de fins on pot arribar en aquest sentit.

Tant és així que aquesta fortalesa i aquest aprenentatge a Hondures l'han portat a fer una cosa inesperada. Concretament, Carmen ha aconseguit posar límits al seu fill, José María Almoguera, després de l'entrevista que va concedir criticant-la. I això ha comportat que, en aquests moments, no hi tingui cap relació, ja que no està disposada a permetre-ho tot.

Captura de Carmen Borrego emocionada abans d'abandonar Supervivientes
Carmen Borrego té clar que de 'Supervivientes' s'emporta moltes coses positives | Mediaset

De la mateixa manera, la germana de Terelu ha descobert una mica més durant la seva estada a l'illa. Ha vist que encara no ha aconseguit superar la pèrdua de la seva mare, María Teresa Campos. Només cal recordar que va patir atacs d'ansietat que la van portar a acabar tornant a Espanya per recuperar-se i tractar-se adequadament.

Tot i les crítiques que la col·laboradora ha rebut pel seu pas per Supervivientes, ella està satisfeta amb el mateix. I sempre que potser no dubta a manifestar-ho obertament. Considera que és un punt d'inflexió a la seva vida aquest reality, que aquesta nit viurà el seu gran final.

Avui, a partir de les 22:00, se sabrà el nom del guanyador de l'edició 2024. Qualsevol cosa pot passar, encara que és cert que moltes travesses creuen que el sucós xec se l'emportarà Rubén Torres.