Carmen Janeiro, germana de Jesulín de Ubrique, posant somrient i amb una brusa blanca amb collarets

Carmen Janeiro, la tieta preferida d'Andreíta, torna i parla de l'embaràs

Carmen Janeiro reapareix i trenca el seu silenci

Carmen Janeiro va decidir fa temps allunyar-se del món de la premsa rosa. Una decisió que va coincidir amb la relació amb l'empresari Luis Masaveu. Des de llavors, la tieta preferida d'Andrea Janeiro s'ha mantingut al marge de les polèmiques familiars.

Sabem que és l'única del clan que segueix tenint contacte amb la filla de Belén Esteban. De fet, la de Paracuellos va mostrar el seu agraïment públicament per tot l'afecte que demostra a Andrea.

Ara, quan la família Janeiro sumarà un nou membre d'aquí a uns mesos, Carmen ha reaparegut. Són poques les vegades en què les tietes d'Andrea Janeiro es deixen veure, per això la seva aparició ha causat una gran expectació.

Carmen Janeiro reapareix i trenca el silenci

Carmen Janeiro sempre ha intentat bastir ponts quan les aigües baixaven revoltes a la família. És el membre del clan més pacífic i mai no ha entrat en conflictes amb la resta dels seus germans o cunyades.

Tot i que fa temps que va decidir allunyar-se del món dels mitjans de comunicació, Carmen continua estant molt present. La seva discreta vida, tant personal com professional, aixeca molta expectació i la seva reaparició no ha deixat indiferent.

És molt difícil captar-ne una imatge i ara que se l'ha vist acompanyant la seva mare, era el moment perfecte. Fent gala de la seva manera de ser, la filla de Carmen Bazán responia a les preguntes del reporter sobre l'arribada del seu nou nebot.

Amb un somriure a la boca, la tia d'Andrea Janeiro ha assegurat que està bé i donava les gràcies per la felicitació. Sobre l'estat en què es troba Maria José Campanar, Carmen confessava que «està tot bé, gràcies a Déu, tot bé».

La germana de Jesulín no ha volgut afegir res més sobre això, així com tampoc explicar com passaran el Nadal. S'acomiadava amablement de la premsa donant de nou les gràcies per, segons després, pujar a un cotxe.

Carmen Janeiro sense Luis Masaveu

Una altra de les coses que ha cridat molt l'atenció és que Carmen Janeiro estava acompanyada per la seva mare i un amic, però sense la seva parella. Fa uns mesos va saltar la notícia que tots dos havien decidit trencar la seva relació, però després es van reconciliar.

En aquest sentit, Carmen va travessar una crisi personal que li va impedir mudar-se a Portugal amb l'empresari. Ella sempre ha estat molt pendent de la seva mare i no volia allunyar-se'n molt a causa d'alguns problemes de salut.

Afortunadament, la parella va arribar a una entesa i van decidir donar-se una segona oportunitat apostant per una relació a distància. Sobre com es troba després d'aquests últims esdeveniments, Carmen tampoc va voler comentar res, però sí que se l'ha vist feliç i tranquil·la.

«Volem una mica de pau»

L'exclusiva de l'embaràs de María José Campanario, va agafar tothom per sorpresa. El matrimoni ho havia mantingut en secret per evitar filtracions a la premsa. En aquest sentit, tampoc no ho van comentar amb la família.

Mentre alguns asseguren que el clan Janeiro es va prendre molt malament assabentar-se de la premsa, el destre i la seva dona ho han desmentit. La veritat és que cap dels germans de Jesulín s'ha pronunciat obertament sobre la notícia i això ha generat expectació.

Foto de la parella
Jesulín i Campanario esperen una nova criatura | GTRES

«Els germans de Jesús molt bé també, ells han actuat amb prudència, han pensat que som nosaltres els que hem de parlar», explicava Maria José. «És així de senzill i de normal», afegia.

La dona de Jesulín confessa que està molt feliç, però «una mica desbordada». En aquest sentit, ha demanat «una mica de pau», alhora que ha confirmat les paraules de Carmen Janeiro, assegurant que es troba bé.