YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El motiu pel qual Carmen Janeiro ha desaparegut completament de la televisió

Apunten la veritable raó de l'anonimat de la tia d'Andrea Janeiro

Carmen Janeiro, la germana de Jesulín de Ubrique
Carmen Janeiro fa anys que està apartada dels mitjans | Gtres

Carmen Janeiro ha passat dràsticament de ser un personatge públic a viure en el més estricte anonimat. Quan la família Janeiro estava al cim de la popularitat per diferents fronts oberts, la germana de Jesulín de Ubrique era una de les primeres a atendre els mitjans de comunicació. Carmen va fer els seus primers passos com a model de passarel·la i també va intentar guanyar-se un lloc com a col·laboradora de televisió, però res d'això va prosperar i Carmen va haver de buscar altres alternatives professionals.

Amb els anys, la figura de la germana de Jesulín de Ubrique va començar a allunyar-se de la premsa. Poc o gens se sabia sobre a què dedicava el seu temps i tot el que envoltava a la seva vida es va transformar en hermetisme. Va començar una vida en l'anonimat com el seu germà gran, Humberto, i ara s'ha sabut la raó que podria amagar-se després d'aquesta decisió.

La raó de l'anonimat de Carmen Janeiro

La família Janeiro-Bazán ha tornat a ser notícia després que se sàpiga que Jesulín i el seu germà Humberto s'embarcaran en un nou projecte empresarial, on la finca Ambiciones podrà ser llogada per a la celebració d'esdeveniments. Aquesta notícia va tornar a treure a la llum a la família i va posar a Carmen Janeiro en el focus.

Són molts els anys que portem sense veure-la als mitjans. Quan va morir el seu pare el passat estiu, es va poder captar una foto d'ella molt discreta on amb prou feines se la podia reconèixer i no va atendre als mitjans allà presents. Tot aquest hermetisme sorprèn molt de la, popularment coneguda com a «Jesulina», però segons apunta 'Cotilleo', podria tenir una raó de pes.

Sembla que la família de la seva actual parella, Luis Masaveu, no estaria molt d'acord amb el fet que Carmen surti a la premsa i sigui un personatge conegut. Però, per què? Per ventura s'avergonyeixen d'ella i dels seus orígens humils? Cal recordar que Luis és un dels espanyols més rics d'Espanya i, des que estan junts, la vida de Carmen Janeiro ha estat tot un misteri.

Belén Esteban podria tenir la culpa

Fa vuit anys que Carmen Janeiro va començar la seva relació amb Luis Masaveu, i és el mateix temps que la germana de Jesulín de Ubrique porta desapareguda dels mitjans de comunicació, fins que l'any passat una revista va publicar en portada que havia trobat l'amor, ni més ni menys, que en braços d'un dels empresaris més rics del nostre país.

Tot i que, tan Carmen com Luis tenen una vida allunyada dels focus, va ser inevitable que se'ls fotografiés junts. Un fet que podria provocar un problema a la parella per la gelosia que l'empresari té de la seva vida privada. Tal com apunten des de 'Cotilleo', la família de Luis Masaveu no veu amb bons ulls el passat públic de Carmen Janeiro. En especial, la seva relació amb Belén Esteban.

Els rumors assenyalen que el fet que es pugui relacionar a la família Masaveu amb la col·laboradora de 'Sálvame', podria perjudicar greument els negocis i projectes professionals de la família. Per això, Carmen Janeiro hauria optat per allunyar-se de la premsa i portar una vida en l'anonimat de forma definitiva.

Els canvis en la vida de Carmen Janeiro

La germana de Jesulín de Ubrique no només ha deixat enrere la seva vida com a personatge públic, sinó que també ha canviat de professió. Actualment, tal com asseguren en l'esmentada publicació, Carmen Janeiro no compta amb les xarxes socials i treballa com a professora de ioga a Marbella. La seva parella, Luis Masaveu, en canvi es dedica de ple al món empresarial.

L'asturià està al capdavant de l'àrea immobiliària de la 'Corporación Masaveu', i és vocal en el 'Consell d'Administració de Liberbank'. A més, també té un gran patrimoni que contrasta amb el de Carmen, qui amb prou feines té diners i que, segons expliquen, tan sols té al seu nom una plaça de garatge embargada.


Comentaris

envia el comentari