Primer pla de Carmen Lomana

Carmen Lomana fa una confessió sobre la reina Letícia: deixa tothom glaçat

Carmen Lomana ha sorprès amb les seves últimes declaracions sobre la monarca

Carmen Lomana ha deixat sense paraules tota l'audiència de Mediasetdesprés de compartir una inesperada confessió sobre Letícia. I és que, en la seva última intervenció a Telecinco, la socialité s'ha volgut pronunciar sobre el que veritablement pensa de la monarca.

Més d'una vegada, aquesta coneguda dona de l'alta societat espanyola no ha tingut cap problema a l'hora de mostrar-se molt crítica amb la dona de Felip VI, sobretot a l'hora de parlar dels seus estilismes.

Imatge de Carmen Lomana
Carmen Lomana fa una declaració inesperada. | GTRES
 

I tot i que considera que és «molt maca, molt estupenda», Carmen Lomana ha assegurat més d'una vegada que «una reina no és una 'fashionista' ni una model» i que ha d'anar vestida «acord amb el seu rang».

«Li agrada lluir tot el que fa al gimnàs i crec que no era procedent anar més curta que les seves filles», va assegurar la televisiva el mes d'octubre passat, en relació amb una de les últimes aparicions públiques de Letícia.

Però ara sembla que la seva opinió sobre la monarca ha canviat radicalment. I és que, durant la seva última intervenció al programa 'Fiesta', Carmen Lomana no ha tingut cap problema en rectificar i omplir d'afalacs la monarca espanyola.

Tot i que el que més ha cridat l'atenció de la intervenció de la socialité, ha estat la inesperada confessió que ha fet sobre la seva última trobada amb Letícia.

Carmen Lomana canvia d'opinió

Carmen Lomana ha deixat tota l'audiència de Telecinco molt sorpresa amb última anècdota que ha compartit sobre la reina Letícia. I és que la col·laboradora de televisió ha explicat en directe tots els detalls de la seva última trobada amb la monarca.

La socialité ha acudit al plató de 'Fiesta' per comentar amb la resta de col·laboradors del format les últimes novetats sobre les cares més conegudes del país.

Primer pla de la reina Letícia mig somrient.
Carmen Lomana relata com ha estat la seva última trobada amb Letícia. | GTRES
 

Però, sens dubte, el que ha cridat més l'atenció de la intervenció de Carmen Lomana han estat les paraules que li ha dedicat a l'actual reina d'Espanya.

Durant molt de temps, la televisiva s'ha mostrat molt crítica amb ella, però ara, tot apunta que la seva opinió sobre la dona de Felip VI ha fet un gir de 180 graus.

I és que, durant la celebració d'ARCO, la fira d'art contemporani de Madrid, Carmen Lomana va tenir l'oportunitat d'intercanviar unes paraules amb la monarca, una que li ha servit per canviar completament la imatge que tenia d'ella.

Ara, el programa 'Fiesta' ha pogut saber en exclusiva tots els detalls sobre la conversa que va mantenir la tertuliana amb la dona de Felip VI. «Hi va haver un moment en què ens vam creuar, ella es va aturar i em va dir unes coses molt boniques».

Com ha relatat Carmen Lomana, durant aquesta trobada Letícia es va acostar a ella i li va dir que «que estava molt maca». «Jo li vaig dir que ella sí que estava maca, i ella em va respondre que jo més», ha apuntat.

A continuació, ha volgut aclarir els dubtes dels seus companys de plató i ha assegurat que va ser la nora de Joan Carles I la que es va acostar a ella per saludar-la. «Va ser una conversa molt amable i amb molta tendresa», ha recordat al plató de Telecinco.

Foto de Carmen Lomana mig somrient en un photocall.
Carmen Lomana canvia d'opinió pel que fa a Letícia. | GTRES
 

Ha estat en aquest moment quan Carmen Lomana ha explicat la millor part d'aquesta anècdota. I és que, segons ella, la trobada va ser tan natural que totes dues van arribar a tractar-se com a amigues.

«Quan ja s'acomiadaven ella i el rei Felip, jo estava fent passadís i ells van passar una altra vegada. Ella va tornar a mirar-me i amb un somriure em va llançar un petó a l'aire. Em va semblar tan tendre que jo li vaig tornar».

Abans de deixar parlar la resta dels seus companys, Carmen Lomana ha volgut deixar clara quina és l'opinió que ara té de la monarca. «Em sembla una dona extraordinària, bellíssima i encantadora, he arribat a sentir-me una mica malament per haver-la criticat».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!