Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Benito

Rosa Benito torna a desafiar Rociíto presentant-se a la seva festa

Rosa Benito es va divertir molt amb tots els convidats

Rosa Benito no va faltar a la cita que va congregar una gran quantitat de familiars de Rocío Jurado. Rosa Benito va gaudir com una nena petita i, fins i tot, es va posar a ballar amb Ortega Cano.

La gran vetllada de què parlem va tenir lloc dissabte a la nit i es va tractar de la gran celebració de l'aniversari de Gloria Camila. Allí van estar presents: Rosa Benito, Rosario Mohedano, Ortega Cano, el seu germà José Fernando, Rocío i David Flores. Ningú es va voler perdre aquesta cita per rebre els 27 anys de la protagonista de la nit.

Rosa Benito no es va perdre detall i va posar juntament amb el fill de Rociíto

Per malestar de la seva neboda, amb qui no té cap tracte, Rosa Benito va posar, ballar i cantar amb David Flores. Rosario Mohedano va compartir moltes fotografies i vídeos al seu perfil i això va fer que les fans de la filla de la Jurado sortissin en defensa seva.

«Demanem a tota la marea fúcsia que no tornin a pujar ni vegin el contingut que ha pujat recentment Rosario Mohedano. Considerem que aquest tipus de vídeos i actes són part d'una violència normalitzada cap a Rocío Carrasco», escrivien els fans ahir a Twitter.

La raó? Els nombrosos vídeos i fotografies que Chayo Mohedano havia compartit al seu perfil juntament amb el fill de la seva ídola, David Flores. «Una vegada més, s'ha fet servir David Flores als mitjans per fer arribar el següent missatge: "el teu fill no t'estima, està amb la seva família, el deixes abandonat"». Amb el seu missatge clar demanaven que «tota la marea fúcsia se'n faci partícip, ho difongui i ningú vegi el que s'ha publicat en històries d'Instagram per Chayo».

Muntatge de Chayo Mohedano i la història d'Instagram que va pujar amb David Flores i Rosa Benito
La filla de Rosa Benito va pujar algunes històries a Instagram amb David Flores en l'aniversari de Gloria. | INSTAGRAM: ROSARIOMOHEDANO

Tot i això, els comentaris no trigaven a arribar i una usuària escrivia que ella només veia un David Flores content i gaudint. «Està ballant, estan feliços com ha de ser. La vida és molt curta, només hi ha enveja», va tuitar la usuària. 

Així, hi ha gent que dona suport a Rociíto quant als fets de dissabte i hi ha altres persones que es mostren molt contentes que tota la família s'hagi ajuntat per celebrar.

Rosa Benito va estar tota la nit molt atenta al fill de qui va ser la seva neboda

Però la veritat és que la filla de Rosa Benito tampoc va perdre detall i, quan va sortir a l'escenari a cantar, va convidar David perquè anés amb ella. Per això, hi ha un vídeo de tots dos cantant en aquest espai. Ara bé, és evident que tant Rosa Benito com Chayo van estar molt atentes a David tota la nit i el van fer partícip de tot.

Muntatge d'imatges de l'aniversari de Gloria on hi ha Rosa Benito, Ortega Cano, Chayo Mohedano i David Flores
David també va pujar a l'escenari amb la filla de Rosa Benito. | INSTAGRAM: ROSARIOMOHEDANO

A la cita tampoc van faltar altres rostres coneguts com ara Amor Romeira o Aurelio Manzano de 'Fiesta'. O alguns dels seus amics i companys de 'Pesadilla en el paraíso' com Omar Sánchez, Marina Ruiz o Patricia Steisy, que va acudir en companyia del seu xicot Pablo Pisa.

Va ser una vetllada de la qual encara parlaran. Doncs s'hi va poder veure també José Fernando, que va decidir pujar a l'escenari per felicitar la seva germana i dedicar-li unes paraules boniques: «Volia expressar el meu sentiment cap a tu Gloria aquesta nit, perquè m'has estat donant suport en tota la meva vida, durant molts anys. No m'has deixat mai sol i sempre m'has suportat en tot. Hem superat moltíssims cops junts, jo, gràcies a tu, més que res, perquè sempre m'has ensenyat tot el que he après en aquesta vida. I aquesta nit volia expressar-te que t'estimo molt i que compleixis molts anys més i que sempre sigui amb tota aquesta gent al teu costat».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!