Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Iker Casillas.

La prova que confirmaria que Iker Casillas té una nova il·lusió

Surt a la llum el secret d'Iker Casillas

Iker Casillas sap que la premsa ha descobert el seu secret més ben guardat. 'Socialité' en parlava la setmana passada i ara ho han confirmat amb testimonis que asseveren la situació.

La darrera setmana, amb les seves declaracions a la premsa, Casillas va posar el focus mediàtic sobre ell i sobre la periodista Ana Quiles, amb qui se'l relaciona des de fa un temps. Tots dos es coneixen des d'una entrevista que li va fer ella en què analitzaven el mundial de Qatar. Des d'aleshores, se'ls ha vist diverses vegades junts i els rumors han començat a sorgir.

La premsa li preguntava a Iker Casillas per aquesta suposada relació amb Ana Quiles. La seva resposta no ho negava, encara que tampoc afirmava els rumors. Tot i això, ja és un pas i diuen que, qui calla, atorga. Així, el porter va dir: «Gràcies per preocupar-te per mi, però com comprendràs no parlaré res referit a la meva persona».

Ara, 'Socialité' ha mostrat testimonis que corroboren aquesta versió dels rumors.

Iker Casillas és conscient que han confirmat els rumors

Només ha passat una setmana des que el programa de María Patiño parlés de rumors de relació entre el porter i la periodista esportiva. Ara, una setmana després, tenen testimonis de diferents persones que asseguren haver vist Iker Casillas amb la noia junts dues nits diferents. En una d'aquestes vetllades, la parella estava acompanyada de diversos amics del porter.

Muntatge amb les fotos d'Iker Casillas i d'Ana Quiles
Iker Casillas no va confirmar ni desmentir tenir una suposada relació amb la periodista. | Catalunya Diari

Així, l'anònim assegura que la van veure molt còmoda, com si conegués els amics d'Iker de tota la vida. Potser Iker Casillas podria estar començant alguna cosa amb la periodista? O només es tracta d'una simple amistat?

La veritat és que els testimonis són clars. A més, un d'ells arriba a dir que, segons les seves fonts, Iker Casillas hauria presentat Ana a algunes de les persones del seu cercle més íntim. Aquesta declaració, si fos veritat, sí que significaria que tots dos serien alguna cosa més que amics:

«Sembla que va molt de debò perquè ja l'ha presentada a tots els seus amics. Vaig veure Iker, Ana i diversos amics del futbolista a principis de febrer», assegura aquesta persona que diu que els ha vist a Chueca. Així, el programa explica que han estat vists per aquest barri dues nits seguides, una prenent alguna cosa i l'endemà sopant.

També és cert que, des que Iker Casillas es va separar de Sara Carbonero, les pretendentes a ulls de la premsa no li han faltat. Ha estat relacionat amb l'exfutbolista María José Camacho i amb la germana d'Íñigo Onieva, Alejandra, entre altres dones.

Iker Casillas i Ana Quiles enxampats per 'Socialité'
Iker Casillas i Ana Quiles podrien estar començant una relació sentimental. | Socialité

Iker Casillas i la periodista esportiva: Com es van conèixer?

Ana Quiles és periodista esportiva i la seva primera aparició pública va ser en una entrevista que ella va fer a Iker Casillas amb motiu del Mundial de Qatar. A la conversa publicada per ella al seu perfil d'Instagram se'ls veia molt contents i còmplices.

De fet, ella també va publicar una altra foto amb ell donant-li les gràcies. «Queden pocs dies per a la final del Mundial i ha estat un plaer poder entrevistar el campió del món Iker Casillas per analitzar aquest darrer tram del torneig».

Després d'aquestes publicacions, a Iker se'l va veure per Madrid en companyia d'Ana Quiles, per la qual cosa els rumors van començar a sorgir. Però és que cada cop hi ha més testimonis de gent que assegura veure'ls en diferents cites i diferents dies. Tal com ara ha confirmat 'Socialité', aquestes trobades continuen produint-se.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!