Imatge d'Ana Rosa Quintana

'El Programa de Ana Rosa' i l'última hora sobre Shakira que causa sensació

'El programa de Ana Rosa' sentencia l'actitud de l'ex de Piqué

'El programa de Ana Rosa' ha tornat a donar un gran protagonisme a la cantant Shakira. Després de l'estrena del seu darrer treball musical, els col·laboradors d'aquest matinal de Mediaset España no han dubtat a comentar l'última hora sobre l'exdona de Piqué.

Fa uns dies, Shakira va tornar a convertir-se en notícia després de l'estrena de TQG, la nova col·laboració musical amb l'artista Karol G. Aquesta nova cançó, que ha sortit recentment al mercat, forma part del nou àlbum de l'ex del català.

Com s'esperava, les dues cantants han volgut seguir les petjades de la Sesión número 53 amb Bizarrap i no han dubtat a l'hora d'enviar diverses indirectes a les seves respectives exparelles. Però el que ha cridat més l'atenció de tots els col·laboradors de 'El programa de Ana Rosa' han estat els atacs que aquestes dues artistes han dedicat a les noves xicotes d'Anuel AA i l'exfutbolista blaugrana.

Shakira i Karol G en el videoclip de TQG
'El programa de Ana Rosa' analitza aquesta nova col·laboració musical. | YOUTUBE

A més d'explicar com han estat de complicades les seves separacions, les colombianes no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de fer al·lusió a les noves relacions de les seves exparelles amb frases tan lapidàries com aquesta: «tú buscando por fuera la comida y yo pensando que era la monotonía».

Ara, i durant una de les darreres emissions de 'El programa de Ana Rosa', els seus treballadors no han volgut deixar passar l'ocasió per comentar tots els detalls del retorn musical de l'exdona del català.

'El programa de Ana Rosa' sentencia l'actitud de l'ex de Piqué

Els col·laboradors de 'El programa de Ana Rosa' no han tingut cap problema a pronunciar-se sobre l'última col·laboració professional de l'ex de Piqué. Sens dubte, però, l'opinió més cridanera ha estat la de la presentadora. Patricia Pardo no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que «s'està quedant a gust» amb tots els dards enverinats que ha enviat a través de totes les seves últimes estrenes musicals.

Durant l'emissió, 'El programa de Ana Rosa' ha volgut analitzar aquesta nova col·laboració. Aleshores, la comunicadora ha volgut donar la seva opinió sobre la crueltat que està mostrant la cantant amb Clara Chía. «Aquesta vegada, potser amb Clara Chía ha estat cruel no, el següent a cruel. Perquè ara fa entendre que Piqué vol tornar amb ella i que li envia missatges», ha assegurat la presentadora en directe.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo assegura que l'exdona del català «s'està quedant a gust». | Catalunya Diari

Així, la lletra de TQG amaga diverses indirectes com ara: «y quieres volver, ya lo suponía, dándole like a la foto mía» o «qué haces buscándome melao, si sabes que yo errores no repito».

Tanmateix, la periodista no ha estat l'única a pronunciar-s'hi. Altres col·laboradors del programa també han volgut opinar sobre aquesta polèmica col·laboració musical. A Isabel Rábago, li sembla «molt fort» que hagi decidit «reincidir» en el tema de Piqué. Igual que Patricia Pardo, la tertuliana creu que «continua sent hipercruel amb Clara i diu: «me has puesto en triple M: más buena, más dura, más level. I més milionària, li ha faltat la quarta M», ha sentenciat la treballadora de 'El programa de Ana Rosa'.

Ha estat en aquest moment quan la presentadora ha volgut formular una pregunta oberta: «De veritat creieu que ha oblidat Piqué? Si l'hagués oblidat, no estaria fent això». A més, no ha tingut cap problema per sentenciar l'actitud que està tenint l'exdona del català. «Però no creieu que amb quatre cançons iguals ja sobra?», s'ha qüestionat en veu alta.

Per part seva, Rábago ha volgut tornar a posar el focus en l'animadversió que té l'artista amb la nova parella del seu ex, la jove catalana Clara Chía. Després de qüestionar que «Piqué vol tornar» amb ella, la col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' li ha donat un cop de mà a Chía: «Què pinta aquesta senyoreta a la seva boca des de la tercera cançó? Jo el joc l'entenc, el negoci, allò mediàtic i nosaltres estem encantats analitzant, però insisteixo, a Clara deixa-la de banda».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!