Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Bertín Osborne en vestit blau i camisa de quadres davant d'uns micròfons i Carmen Lomana seria amb unes arracades llargues

Carmen Lomana es farta de guardar silenci i confirma els rumors sobre Bertín Osborne

Carmen Lomana desmenteix els rumors i aclareix la seva relació amb Bertín Osborne

Carmen Lomana, figura emblemàtica de l'àmbit social i televisiu espanyol, ha tornat a ser protagonista de titulars. En aquesta ocasió, durant la inauguració del mercat ambulant solidari a Marbella, esdeveniment que ella mateixa organitza.

Carmen Lomana ha decidit trencar el seu silenci sobre els rumors que la relacionen amb Bertín Osborne. Coneguda per la seva franquesa i elegància, no va deixar res al tinter.

La tensió entre Carmen Lomana i Bertín Osborne es remunta a la comunió de la neta de José Luis López 'El Turronero'. Durant aquesta celebració, es va especular que Bertín va abandonar la festa a causa d'un enfrontament amb Carmen. Tot i això, Carmen ha desmentit categòricament aquests rumors, aportant la seva versió dels fets i oferint un missatge directe a Bertín.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
El desvergonyiment de Bertín Osborne a la festa d''El Turronero' | GTRES

Carmen Lomana es pronuncia sobre la polèmica amb Bertín Osborne

"Jo no soc tan important perquè una persona se'n vagi d'una festa per culpa meva", va començar aclarint Carmen Lomana. Segons el seu relat, tot va ser degut a un malentès.

"L'únic que va passar és que jo estava parlant amb un amic que estava a la mateixa taula que Bertín i quan el vaig veure que hi era, com a mínim per educació, per cortesia, el vaig saludar: «Hola, Bertín, com estàs?». Em diu, jo a tu no et saludo. «Ah, bé, res, doncs adeu, tu t'ho perds». És el que va passar", va explicar, desmentint així qualsevol enfrontament directe.

Carmen Lomana amb barret d'ala ampla i vestit rosa és entrevistada per Europa Press en un entorn exterior.
Carmen Lomana es pronuncia sobre la seva situació amb Bertín Osborne | Europa Press

El motiu del desvergonyiment de Bertín Osborne cap a Carmen Lomana sembla ser les crítiques que ella ha abocat sobre la seva actitud respecte a la paternitat del fill de Gabriela Guillén.

"Últimament, ell ve enfadat sempre, perquè ell, el principal enemic de Bertín és el mateix Bertín cada vegada que obre la boca", va comentar Carmen Lomana sense pèls a la llengua.

Carmen, que ha defensat públicament Gabriela i el seu fill, va assenyalar que les paraules d'Osborne han estat desafortunades i han generat reaccions negatives entre moltes dones, inclosa ella.

"Ell és el que ha dit moltes coses que no hi hauria, llavors moltes dones i jo entre elles hem saltat per defensar Gabriela i el seu fill també, encara que a ell no li agradi la paraula fill", va afegir, deixant clara la seva postura respecte a les declaracions de Bertín.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Carmen Lomana com a col·laboradora
Carmen Lomana aclareix els rumors sobre Bertín Osborne a Marbella | Atresmedia

Tot i les diferències i la tensa trobada, Carmen Lomana no descarta una reconciliació amb Bertín Osborne . Reconeix que el coneix des de fa molt de temps i li té afecte.

"Segueix sent una persona que conec fa molt de temps i a la qual tinc molt d'afecte", va afirmar, mostrant la seva disposició a dialogar i resoldre qualsevol malentès en el futur.

Aquest gest de Lomana demostra la seva capacitat per mantenir la cordialitat malgrat els desacords. Aquest és un tret que l'ha caracteritzat al llarg de la seva carrera al món del cor i la televisió.