Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Primer suport públic a Rocío Flores: «Estic amb tu»

Carmen Lomana es posiciona i torna a donar suport a la filla de Rocío Carrasco després de l'episodi 8 de la docu-sèrie

Carmen Lomana va treure tota la seva artilleria per a carregar contra la figura de Rocío Carrasco, després d'assegurar de manera pública que el seu testimoniatge, encara que descarnat, arribava molt tard en la seva opinió. La sempre polèmica col·laboradora de televisió afirma no comprendre la sang freda que té Rocío Carrasco quan parla de la seva inexistent relació amb la seva filla, Rocío Flores.

Encara que hores abans de l'episodi 8 del documental, l'empresària lleonesa deixava clar a les seves xarxes que no tornaria a referir-se «mai més» a aquest espinós assumpte, afirmant que no defensava ni a Rocío Carrasco ni al seu exmarit, Antonio David Flores, «jo no dono suport a ningú, m'és igual, tant me fa», ahir va tornar a la càrrega en la seva crítica contra la dona de Fidel Albiac.

«Haurien de quedar-se en la intimitat de les nostres cases i no muntar un xou públic»

Aquest dimecres ha tornat a obrir el seu compte de Twitter per a carregar una vegada més contra Rocío Carrasco: «Les coses de la família haurien de quedar-se en la intimitat de les nostres cases i no muntar un xou públic». La col·laboradora de televisió no considera correcte que la filla de Rocío Jurado estigui exposant la seva vida en la televisió per a explicar com era el seu matrimoni i, especialment, per a relatar en profunditat l'horror que, segons Carrasco, li va fer passar Antonio David després de separar-se.

Carmen Lomana ha aprofitat les xarxes socials per a decantar-se per la filla de Rocío Carrasco, encara que 24 hores abans no es mullava per cap protagonista d'aquesta colpidora història. «Rocío Flores, estic amb tu. Tens el meu suport i el de molta gent que et respecta i t'estima», assegurava des del seu compte de Twitter.

«Que terrible és veure a una mare estigmatitzar a la seva filla per sempre»

En opinió de Lomana, «l'única digna de llàstima és Rocío Flores, que aguanta estoica tot aquest maltractament cap a ella». Per si no fos prou, a més de criticar a Rocío Carrasco, l'empresària ha enlletgit l'estratègia de Telecinco en realitzar aquesta sèrie documental sobre a vida de la filla de 'la més gran': «Quin muntatge ha fet la cadena», ha sentenciat.

L'empresària s'ha mostrat molt activa opinant sobre aquest tema i fa dies parlava així sobre l'actitud mostrada per la filla de Rocío Jurado. «Que terrible és veure a una mare estigmatitzar a la seva filla per sempre», publicava en el seu Twitter. «No té vergonya, no té consciència per a tractar així a un fill».

Lomana va justificar fa uns dies l'agressió de Rocío Flores a la seva mare

Aquesta mateixa setmana i abans que veiés la llum l'episodi 8 de la docu-sèrie protagonitzada per la filla de Rocío Jurado, Carmen Lomana carregava novament contra Rocío Carrasco. Fins i tot la col·laboradora va arribar a justificar la brutal pallissa que li va donar la seva filla, Rocío Flores. «No parla clarament. Per què jo he deixat als meus fills durant 10 anys sense interessar-me veure'ls? No em contis el conte que la nena et va agredir», sentenciava l'empresària lleonesa.

«També els seus motius tindria, perquè una adolescent amb 15 anys és molt difícil que tingui aquesta actitud», ha assegurat Lomana, molt enfadada perquè opina que la mare de Rocío Flores està posant-la als peus dels cavalls amb el seu esquinçador testimoniatge que assenyala a la jove.

Sens dubte, la mediàtica opinadora s'ha convertit en l'assot de Rocío Carrasco amb les seves controvertides declaracions des que comencés la docu-sèrie de la filla de 'la més gran'. Veurem si en els pròxims episodis, Lomana canvia lleugerament d'opinió o segueix en la seva línia de picar novament a Carrasco, com ha fet en les últimes hores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.