Fotomuntatge de Carmen Lomana i Rocío Carrasco

Carmen Lomana se sincera després d'estar per primera vegada amb Rocío Carrasco

Carmen Lomana explica com va ser la trobada després d'haver-la criticat pel documental

Carmen Lomana va ser una de les convidades a la Sálvame Fashion Week. La celebrity va estar asseguda a primera fila per analitzar de prop cadascun dels estilismes que lluïen els col·laboradors.

Entre ells Rocío Carrasco, que coincidia per primera vegada amb Carmen Lomana després dels durs atacs de l'empresària. Una trobada no exempta d'expectació que ara Lomana ha revelat com es va produir i si va arribar o no a parlar amb la filla de Rocío Jurado.

Carmen Lomana confessa com va ser la seva trobada amb Rocío Carrasco

La nit del passat dimecres 25 de maig va ser una nit de nervis i de retrobaments. Rocío tornava a Sálvame per desfilar estant molt a prop d'Ana María Aldón i d'Ortega Cano. En cap moment va coincidir amb el vidu de la seva mare evitant així un moment polèmic i incòmode.

No obstant això, amb qui sí que va coincidir va ser amb Carmen Lomana. La celebrity sembla haver fet les paus amb el programa de Jorge Javier i va acceptar la invitació d'acudir a la desfilada. No li va importar que Rocío fos una de les models i encara menys la possibilitat de trobar-se amb ella.

Carmen Lomana
Carmen Lomana confessa que no va parlar amb Rocío després d'estar amb ella a 'Sálvame' | GTRES

Recordem que Carmen va ser molt crítica amb el documental i va atacar sense pietat la mare de Rocío Flores. Minuts abans de començar la desfilada, Jorge va ser directe amb Lomana per advertir-li que havia de canviar de bàndol. Un suggeriment a manera de broma que la col·laboradora de ràdio va acceptar mostrant-se més conciliadora amb Rocío.

Així les coses, l'empresària revelava com havia estat la trobada confessant que no va tenir l'oportunitat de creuar-hi una paraula. «No vaig parlar amb ella, però podia haver parlat, si jo no tinc cap problema», va començar dient.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
Carmen Lomana va opinar sobre la desfilada de Rocío | Telecinco

Sobre què li va semblar la desfilada de Rocío, Carmen Lomana va ser sincera. «Va estar molt bé, molt maco, s'havia tret el color fúcsia», va dir, fent esment al famós color que durant mesos han lluït els seus defensors.

Només va voler comentar de les seves paraules sobre la docusèrie ni reafirmar-se en la seva idea de com Rocío va estar desencertada amb el seu testimoni. Tampoc aquesta va tenir cap intenció de donar més protagonisme a Lomana.

Carmen Lomana sobre Rocío: «No la suporto»

Encara que Carmen Lomana no va voler decantar-se cap a cap bàndol, la veritat és que les seves crítiques al documental li acostaven més als defensors dels Flores. Ella assegurava que opinava lliurement sense sentir-se compromesa per res ni per ningú, però les seves crítiques a Rocío van generar polèmica.

Va posar en relleu «el mal que està generant en tanta gent», i va assenyalar que no calia que hagués trencat el silenci després de tants anys. Les llàgrimes de Rocío Flores van commoure la socialité i aquesta no va dubtar a fer-se ressò del seu dolor.

Primer pla de Carmen Lomana
Carmen Lomana va ser molt crítica amb Rocío pel documental | GTRES

A més, ha afirmat que la filla de la xipionera «no seria feliç mai», i que el que estava fent només l'apartava més dels seus fills. «Ja té el seu Fidel, tot el que vol segons ella i veig que segueix igual d'infeliç», comentava.

«No està mai preparada per parlar amb els seus fills, ni per parlar amb ningú, només vol el xou que està muntant», va sentenciar. Carmen Lomana va deixar clar que no es va creure el testimoni de Rocío ni tampoc les llàgrimes.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Carmen Lomana mai va creure Rocío i canviava de canal quan la veia | GTRES

Va arribar fins i tot a dir que quan la veia a la televisió canviava de canal. «Ja no la puc suportar ni un minut més» va opinar. Ara, totes dues s'han vist les cares a Sálvame i Carmen Lomana no ha tingut més remei que estar a prop seu.

Fet que, a jutjar per les seves paraules, no li va importar malgrat que fa mesos que la seva opinió sobre Rocío distava molt de la d'ara.