Fotomuntatge de Gloria Camila i Rociíto

La germana de Rocío Carrasco explica la veritat

Rocío Carrasco es queda sense paraules en escoltar l'opinió de Gloria Camila

Rocío Carrasco no dona crèdit a les paraules de la seva germana. I és que, una vegada més, Gloria Camila ha tret a la llum la veritable relació que manté, avui dia, amb Ana María Aldón.

Des de fa un temps, diversos mitjans de comunicació han estat informant sobre la mala sintonia que hi ha entre les dues dones més importants a la vida d'Ortega Cano.

Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa
Rocío Carrasco no esperava la reacció de la seva germana | GTRES

Uns rumors que van quedar resolts amb les polèmiques paraules de l'exparella de la germana de Rocío Carrasco. Durant una de les seves intervencions a Sálvame, Kiko Jiménez va assegurar que la tertuliana de Viva la vida es va distanciar de Gloria després que aquesta no la respectés.

Ara, la influencer ha tornat a treure a la llum aquesta polèmica en opinar de la darrera intervenció televisiva de la seva madrastra. La col·laboradora de Ya son las ocho no ha tingut objeccions a explicar tota la veritat sobre el debut d'Ana María Aldón com a dissenyadora de moda.

Rocío Carrasco no s'ho pot creure

Rocío Carrasco no s'esperava que la seva germana fos capaç de continuar alimentant els rumors sobre la suposada ruptura de la seva família. Aquest dijous, 26 de maig, Gloria Camila va anar al plató de Ya son las ocho per parlar, entre altres coses, de l'estrena d'Ana María com a dissenyadora.

I és que, si va haver-hi alguna cosa que el va molestar a la influencer de la intervenció de la dona d'Ortega Cano a la Sálvame Fashion Week va ser l'actitud que va tenir amb el seu marit. Segons la jove, s'ha mostrat molt «freda» i distant amb el torero.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
Gloria creu que la trobada del seu pare i Ana María a la 'Sálvame Fashion Week' va ser molt fred | Mediaset

«Si em demanes sinceritat, jo estava veient el programa abans i després i sí que vaig veure una superabraçada amb Jorge Javier com si fossin amics de tota la vida i després al meu pare li va fer dos petons i em vaig quedar…», va assegurar la germana de Rocío Carrasco.

«El meu pare va decidir anar-hi perquè va voler donar-li suport, perquè sabia que havia treballat molt i va voler donar-li el ram. Jo no volia que anés, perquè era la nit d'Ana María, però ella sí que volia que anés».

Gloria Camila va assegurar que va trobar a faltar «una miqueta més d'emotivitat i d'amor» per part d'Ana María Aldón. «Però suposo que van ser els nervis del moment. Ell va ser perquè el programa els ho va demanar, però va ser, va veure i se'n va anar perquè no tenia res més a fer».

«Això no ho he parlat amb el meu pare, només li vaig trucar després i li vaig dir que estava molt maco i ho havia fet bé. Ell va ser discret, va estar el temps que havia d'estar».

Rocío Carraco s'assabenta que no és el seu estil

Rocío Carrasco no pot entendre com Gloria no ha estat capaç de donar suport a la dura feina que ha dut a terme Ana María Aldón per poder treure a temps la seva col·lecció càpsula. I és que, una vegada més, la col·laboradora de Telecinco ha rebutjat posar-se els dissenys de la seva madrastra.

La dona d'Ortega Cano va tenir l'oportunitat de presentar a la Sálvame Fashion Week la seva col·lecció Opium, formada per sis peces amb les quals va voler homenatjar la seva terra natal.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
La dissenyadora no esperava escoltar aquestes paraules | Telecinco

I, malgrat que molts es van quedar sorpresos per la feina de la dissenyadora, a Gloria Camila no el va acabar de convèncer. «He estudiat moda. Soc molt conscient que ha tingut molta feina al darrere, que és una primera col·lecció, però no són el meu estil. És per a senyores més grans, per a mi no és».

«És un estil i ho demostra cada dissenyador. A mi, Ana m'ha fet vestits que totes dues hem dissenyat, jo he vestit Ana, però al meu gust i com jo volia».